Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Filmul concertului Rolling Stiones din Cuba, in cinematografe
Facebook   Twitter   email
Istoricul concert din acest an al trupei Rolling Stones, ce a avut loc in Cuba in 25 Martie 2016, a fost comemorat in pelicula "Havana Moon", prezenta in cinematografe in acest final de an.

Regizat de Paul Dugdale, cel care a realizat si pelicula concertului Stones in Hyde Park din 2013, "Havana Moon" este programat in cinematografe pe 23 septembrie. Distribuit de Musicscreen, acestia au promis ca-l vom vedea in mai mult de o mie de cinematografe din intreaga lume. Acest film, este cea mai apropiata cale de a fi acolo in Cuba la concert, dupa spusele lui David Pope, CEO .

Fanii vor putea achiziona biletele din august, pe siteul oficial al filmului www.stonesincuba.com, unde va fi disponibil si trailerul peliculei.
Dupa spusele lui Mick Jagger, "The Cuba show" a fost uimitor, un moment incredibil, o mare de oameni cat vezi cu ochii, al carui entuziasm il simti de la distanta.
Keith Richards e un pic mai poetic si spune ca acolo, a fost soarele, luna, stelele si Rolling Stones.
Vizonand acest film, e o cale de a avea o seara memorabila in Havana.




SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1954 - Johnie Ray ajunge pe locul 1 în topurile single britanice cu „Such A Night”, acesta fiind primul hit de top al cântărețului din cele trei ajunse în fruntea clasamentelor din Marea Britanie.

1960 - Elvis Presley a început seria de patru săptămâni ca lider al topurilor single americane cu “Stuck On You”, hit care a ajuns pe locul 3 în Marea Britanie.

1965 - În timpul unui turneu nord-american, The Rolling Stones concertează în fața a peste 16.000 de fani la Maple Leaf Gardens din Toronto.

1967 - La doar câteva zile de la finalizarea albumului Sgt. Pepper"s Lonely Hearts Club Band, The Beatles s-au angajat în noul lor proiect, întregistrarea temei muzicale “Magical Mystery Tour”, în studiourile Abbey Road din Londra.

1970 - The Jackson Five au început seria de 2 săptămâni în fruntea topurilor single din Statele Unite cu “ABC”. A fost cel de-al doilea no.1 al trupei în topurile americane, hit care a ajuns pe locul 8 și în topurile britanice. 

1974 - Pamela Courson, partenera ce a stat multă vreme alături de răposatul Jim Morrison, moare în urma unei supradoze de droguri. Courson a găsit-o pe cântăreața trupei The Doors moartă la data de 3 iulie 1971 în cada din baia apartamentului din Paris, Franța.

1977 - Elvis Presley a făcut ultimele înregistrări din viața sa în timpul unui concert la The Saginaw, Michigan Civic Centre. Trei melodii din show au apărut pe albumul lui Elvis lansat post-mortem , intitulat “Moody Blue”.
 
1978 - Printre ultimele single-uri ale căror recenzii au apărut săptămâna aceasta în publicația muzicală s-au numărat cele ale lui Elvis Costello cu “Pump It Up”, XTC cu “This Is Pop”, Blondie cu “I"m Always Touched By Your Presence Dear” și single-ul săptămânii, “Up Against The Wall” al celor de la The Tom Robinson Band.

1979 - The Police și-au făcut debutul cu “Roxanne”, la emisiunea TV “Top Of Pops” de pe postul BBC.

1980 - Chitaristul si solistul trupei Stranglers, Hugh Cornwell, a fost eliberat dintr-o închisoare londoneză după ce a ispășit o pedeapsă de 6 săptamâni pentru posesie de droguri.

1982 - Paul McCartney și Stevie Wonder ajung lideri ai topurilor single britanice cu “Ebony And Ivory”. Acesta a devenit al 24-lea hit no. 1 al lui McCartney în calitate de compozitor și textier. Titlul i-a fost inspirat de fraza lui Spike Milligan : "note negre,note albe; și oameni buni, tot ce trebuie să faceți ca să creați armonie este să le puneți amândouă pe muzică!". Ulterior, a fost numinalizat al 10-lea cel mai slab cântec al tuturot timpurilor de către revista Blender, iar în 2007 a fost numit cel mai slab duet din istorie de către ascultătorii postului BBC 6 Music.


1985 - În timpul turneului mondial “The Works”, trupa Queen concertează în prima din cele 4 seri de spectacole la Sydney Entertainment Centre, din Sydney, Australia. 

1987 - Madonna urcă pe locul 1 în topurile single din marea Britanie cu “La Isla Bonita”. Al 5-lea și ultimul single de pe al 3-lea ei album de studio, True Blue, a transformat-o în singura artistă care intră cu 4 single-uri în poziția 1 în topurile din Marea Britanie. Cântecul fusese oferit lui Michael Jackson pentru a fi inclus în albumul său Bad.

1987 - U2 încep șirul de 5 săptămâni în fruntea clasamentelor albumelor americane cu “The Joshua Tree”.

1988 - Carolyn Franklin, sora mai mică a Arethei Franklin, moare de cancer la sân la vârsta de 43 de ani. A lansat mai multe albume de-a lungul anilor ‘70, în 1973 hitul R&B “Angel” ajungând pe locul 1 în topuri. Ea a apărut în filmul The Blues Brothers din 1980 ca una din cântărețele de backing vocal. 

1988 - Managerul lui Bon Jovi ,Doc Mcgee, a fost condamnat pentru trafic de droguri ușoare ca urmare a faptului că în 1982 i-au fost capturate aproape 80 kg de marijuana pe care încerca să le introducă ilegal din Columbia în statul Carolina de Nord. Lui McGee i-au fost dați 5 ani de închisoare cu suspendare și o amendă de 15.000 $. 

1990 - Chitara marca Fender Stratocaster cu care Jimi Hendrix a cântat la festivalul de la Woodstock a fost vândută la licitație pentru suma record de 295.000 $.

1992 - Kris Kross încep seria de 8 săptămâni pe locul 1 în topurile single din State cu “Jump”, hit situat pe locul 2 în Marea Britanie. Duetul format din Chris Smith și Chris Kelly avea doar 12, respectiv 13 ani la momentul înregistrării cântecului. 

1992 - Trupa Right Said Fred ajunge pe locul 1 în topurile albumelor britanice cu LP-ul intitulat “Up”. În 1994, Adam Horovitz de la the Beastie Boys a fost condamnat la 200 de ore în serviciul comunității pentru că a atacat în luna noiembrie a anului trecut un cameraman în timpul serviciului comemorativ în onoarea actorului River Phoenix.

1994 - Cei de la The Eagles au concertat în primul din cele 2 spectacole unde au înregistrat albumul lor “Hell Freezes Over”. Don Henley, Glenn Frey, Joe Walsh, Don Felder și Timothy B. Schmit s-au întâlnit pentru prima dată în decembrie trecut pentru filmările la videoul pentru “Take It Easy”, produs de către Travis Tritt. Numele albumului a fost inspirat de un citat pe care Glen Frey îl făcuse cu ceva timp înainte, care răspunsese la întrebarea "Când o să se reunească din nou trupa Eagles?"


1996 - O pereche de pantaloni mulați care i-au aparținut solistului Freddie Mercury de la Queen au fost vânduți în cadrul unei expoziții cu vânzare de obiecte aparținând unor artiști organizată la Londra. 

1997 - Demarează turneul mondial intitulat “Pop Mart” al celor de la U2 pe stadionul Las Vegas San Boyd în fața a 35.000 de fani. Turneul a avut parte de cel mai mare ecran de proiecție video din lume și urma să poposească în 80 de orașe de pe întreg mapamondul.

1998 - Next a stat 4 săptămâni în fruntea topurilor single americane cu “Too Close”. 

1999 - Trupa masculină irlandeză Westlife ajunge pe locul 1 în clasamentele single britanice cu piesa lor de debut “Swear It Again”. Ei au devenit ai 8-lea reprezentanți ai muzicii irlandeze care au urcat pe poziția întâi în topurile britanice în mai puțin de 1 an. 

2002 - Membra grupului TLC, Lisa Lopes, a murit într-un accident de mașină în La Ceiba, Honduras, la vârsta de 30 de ani. Alte 7 persoane, printre care și fratele și sora Lisei Lopes care se aflau în momentul accidentului la bordul mașinii sport marca Mitsubishi Montero, au fost spitalizați. Lopes, care era la volan în momentul impactului, își petrecuse ultima lună în Honduras, lucrând la diferite proiecte, printre care o linie vestimentară, un nou proiect solo și la o carte.

2003 - În lista din acest an a celor mai bogați artiști efectuată de publicația Sunday Times, Paul McCartney a fost confirmat ca deținând locul fruntaș, fiind cel mai bogat muzician din lume cu o avere de peste 760 milioane de lire sterline. Madonna a ocupat locul 4 cu 227 milioane, urmată de Mick Jagger pe locul 6 cu suma de 175 milioane și de Elton John pe 7 cu 170 milioane de lire. Ozzy Osbourne a fost declarat al 24-lea cel mai bogat muzician după ce a câștigat aprox. 42 milioane de lire în urma showului de televiziune “The Osbournes”, difuzat pe postul MTV. Și Simon Fuller se spune că ar fi făcut peste 50 milioane de lire din vânzările licenței show-ului TV “Pop Idol”.

2005 - Bruce Springsteen cântă în deschiderea turneului său nord-american intitulat Devils & Dust Tour la Teatrul Fox din Detroit, statul Michigan. 

2007 - În timpul actualului turneu mondial al celor de la The Rolling Stones, personalului din stafful lui George Bush i s-a comunicat că nu pot să facă rezervări pentru un apartament de lux la hotelul de 5 stele deoarece Mick Jagger deja îl rezervase. Jagger a dat 3.600 de lire în avans pe noapte pentru apartamentul de la hotelul Imperial de 5 stele din Viena, Austria, pentru concertul pe care trupa sa îl avea în oraș. Înainte de a face rezervarea, agenții Serviciilor Secrete americane s-au interesat la hotel, dar fără a obține nici un rezultat.

2007 - Interpretul american Bobby "Boris" Pickett moare de leucemie la 69 de ani. A avut succes în 1962 cu imnul de Halloween intitulat “The Monster Mash”. Cântecul fusese interzis de către rețeaua BBC în Marea Britanie deoarece era considerat ofensator și nu a devenit hit până în 1973. Era o parodie a modei dansurilor devenite populare la acea vreme printre careTwist-ul și Mashed Potato.

2008 - Clădirea Empire State Building din New York a fost iluminată cu culorile preferate al Mariahei Carey- liliachiu, roz și alb, în onoarea realizărilor sale deosebite în domeniul muzical. Carey a fost prima persoană din istorie care a fost sărbătorită în acest fel.

2009 - Un bărbat care îl dăduse în judecată pe rapperul Snoop Dogg a declarat instanței că i s-a administrat o bătaie “brutală” de către agenții de pază ai starului. Richard Monroe Jr. a mai afirmat că rapperul îl mai lovise cu altă ocazie cu un microfon după ce acesta se urcase pe scenă. Domnul Monroe îi cerea suma de 22 milioane de $ (15 milioane de lire) drept despăgubiri morale din partea rapperului și a altor persoane. Juraților li s-a comunicat că în momentul în care artistul începuse să cânte hitul său “Gin and Juice” la White River Amphitheatre în Seattle, dl. Monroe a crezut că i s-a făcut invitația de a urca pe scenă și să se distreze.

2009 - Rascal Flatts au urcat în poziția de lideri în topurile albumelor americane cu “Unstoppable”, al 6-lea album de studio al trupei americane de muzică country.


Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact