Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Stiri » Sting va concerta la redeschiderea teatrului Bataclan
Sting va concerta la redeschiderea teatrului Bataclan

Sting va concerta la redeschiderea teatrului Bataclan


06/11/2016

La aproape un an de la atacul terorist de la Teatrul Bataclan din Paris, acesta urmeaza a fi redeschis pe 12 noiembrie cu un spectacol de caritate al lui Sting.

Conform spuselor acestuia, sunt doua lucruri de indeplinit, primul, ca oamenii sa onoreze si sa-si aminteasca de cei care si-au pierdut viata in atacul de acum un an, si al doilea, acela de a celebra viata si muzica pe care o reprezinta acest teatru.

Spectacolul din 12 noiembrie, este doar primul dintr-o serie ce  vor avea urma la Bataclan, astfel pe 16-17 noimebrie e anuntat Pete Doherty, urmat in 18 de Youssou N"Dour, Nada Surf pe 2 decembrie si Mz pe 3 decembrie.
Refacerea salii din Bataclan, dupa spusele proprietarilor, a privit infrastructura si facilitatile salii, fara a fi modificat aspectul ei, s-a incercat sa fie pastrate spiritul, caldura si prietenia transmise de aceasta sala.

In aparitia lui, Sting va fi acompaniat de Dominic Miller la chitara si Vinnie Colauita la baterie, va fi un trio care va interpreta o selectie de piese de pe noul sau album " 57th&9th".


SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1955 - Elvis Presley (cu Scotty Moore și Bill Black), au cântat la concertul sătămânal de muzică country numit The Jamboree găzduit de arena Sportatorium din Dallas,Texas. Pe afiș figurau ,de asemenea, Sonny James, Hank Locklin, Charline Arthur. Biletele pentru adulți s-au vândut cu 60 de dolari , respectiv cu 30 de dolari pentru copii.

1956 - A fost lansat primul single al lui Buddy Holly intitulat “Blue Days, Black Nights”.

1964 - A fost lansat în Marea Britanie primul album The Rolling Stones; la numai 2 săptămâni după acest eveniment, a ocupat locul 1 și a stat în topuri 40 de săptămâni, din care 11 săptămâni pe locul 1.

1964 - The Beatles filmează “scenele de urmărire” pentru A Hard Day’s Night cu actori deghizați în polițiști într-un cartier din Londra numit Notting Hill Gate. Seara au înregistrat piesa de titlu pentru coloana sonoră a filmului “A Hard Day’s Night” în studiourile de pe Abbey Road. Prima dată , John și Paul au avut doar titlul, apoi au trebuit să compună cântecul, terminând piesa în 9 sesiuni de înregistrare. 

1967 - Cream apare în emisiunea “Daily Express Record Star Show” la The Empire Pool, Wembley, Anglia.

1969 - Desmond Dekker și The Aces ocupă locul 1 în topurile britanice cu melodia “The Israelites”, făcându-l pe Dekker primul artist jamaican care a intrat cu o melodie pe locul 1 în clasamentele din Marea Britanie.

1969 - Elektra Records au renunțat la contractul cu trupa MC5 din Detroit din după ce formația au făcut o reclamă într-un ziar local ce includea emblema companiei și scria ‘’Fuck Hudsons’’. Formația protesta împotriva refuzului magazinului universal din Michigan de a le pune albumele în vânzare.

1970 - Melodia “Whole Lotta Love” a celor de la Led Zeppelin a primit un disc de aur în Statele Unite după ce s-a fost vândut în peste un million de exemplare. Melodia a urcat pe locul 4 în topurile de gen americane.

1972 - The Electric Light Orchestra au debutat la The Fox și Greyhound din Croydon, Londra.

1972 - Pink Floyd și-au făcut apariția la Township Auditorium din Columbia, Carolina de Sud, SUA. Pe lista deja clasică de melodii din cadrul turneului Dark Side of The Moon figurau piesele: The Dark Side of the Moon (piesele de pe întregul album), One of These Days, Careful with that Axe Eugene, Echoes, Set The Controls For The Heart Of The Sun. 

1973 - David Bowie concertează în orașul Kobe,la Kobe Kokusai Kaikan din Japonia, în timpul turneului său internațional intitulat Ziggy Stardust.

1976 - Aerosmith concertează la Kiel Auditorium din St. Louis, fiind primul lor concert din cele 76 din cadrul Turneul North American Rocks.

1977 - David Soul, unul din cei doi protagoniștii serialului polițist "Starsky & Hutch", a ocupat locul 1 în topurile americane cu melodia “Don"t Give Up On Us”, fiind singurul lui hit american. De asemenea, a ocupat locul 1 și în Marea Britanie.

1983 - Bonnie Tyler ocupă locul 1 în topul britanic cu albumul ei de debut și singurul de top intitulat “Faster Than The Speed Of Night”.

1985 - În timpul seriei nord americane de concerte din cadrul din turneul Unforgettable Fire, cei de la U2 au cântat timp în prima din cele 3 seri de spectacole la The Centrum în Worcester, Massachusetts.

1993 - David Lee Roth a fost arestat în Parcul Washington Square din New York pentru cumpărarea unei pungi de marijuana în valoare de 10 dolari.

1993 - Paul McCartney a dat un concert la Hollywood Bowl pentru celebrarea “Zilei Pământului” alături de Ringo Starr, Don Henley și Steve Miller. În 1965, McCartney a cântat acolo pentru ultima dată ca și membru al trupei Beatles .

1994 - Bonnie Raitt ocupă locul 1 în topurile albumelor americane cu “Longing In Their Hearts”.

1994 - Prince a obținut pentru prima dată locul 1 în topurile britanice cu “The Most Beautiful Girl In The World” (al 37- a lui single). A fost prima lui lansare pe piață după și-a schimbat numele de scenă într-un simbol care nu putea fi pronunțat.

1996 - Trupa Kiss apare în formație completă la cea de-a 38-a ediție a premiilor Grammy, unde au anunțat că vor demara un turneu în formula reîntregită. Acesta va marca prima dată după mai bine de 15 ani când toți cei 4 membrii vor apărea împreună ca formație.

1997 - Mark Morisson a fost acuzat pentru amenințarea unui ofițer de poliție cu un pistol electric ilegal de 23.000 de volti. Artistul a părăsit Curtea de Justiție din Maryebone cu lacrimi în ochi după ce a fost atenționat că e posibil să fie trimis la închisoare.

1998 - Janet Jackson a concertat în prima seară a cel de-al treilea său turneu mondial la The Ahoy din Rotterdam, Olanda. În turneul ei intitulat Velvet Rope, a fost sprijinită de artiști și formații precum Usher, N Sync și Boyz II Men.

1999 - Skip Spence, un membru inițial al trupei Jefferson Airplane și membru fondator al Moby Grape, moare de cancer pulmonar într-un spital din San Francisco la vârsta de 52 de ani. El s-a mai luptat cu schizofrenia și alcoolismul.

2000 - Grupul german de muzică eurohouse numit Fragma, ocupă locul 1 în topurile britanice cu melodia “Toca"s Miracle”.

2003 - Luther Vandross, solistul de muzică soul în vârstă de 52 de ani a fost internat într-un spital din New York după ce a suferit un atac cerebral.

2003 - Jerry Lee Lewis a intentat divorțul celei de-a șasea soții, Kerrie McCarver Lewis. Solistul în vârstă de 67 de ani s-a căsătorit cu Kerrie în 1984 care era președinta fan-clubului Lewis Enterprises Inc.

2005 - “OK Computer” , albumul celor de la Radiohead, a fost votat cel mai bun din toate timpurile în sondajul realizat de postul de televiziune britanic Channel 4. U2 au fost pe locul doi cu The Joshua Tree, iar Nirvana pe trei cu Nevermind. 

2006 - The Streets ocupă locul 1 în topurile albumelor britanice cu albumul “The Hardest Way To Make An Easy Living”.



Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact