Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
StreamingPulse
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

HOROSCOP

Home » Stiri » Queen - News of the World 40th Anniversary Edition
Facebook  Twitter  email
Queen - News of the World 40th Anniversary Edition

Queen - News of the World 40th Anniversary Edition


08/10/2017

Legendara trupa Queen a confirmat lansarea pe 17 noiembrie, a editiei aniversare de 40 de ani, a albumului lor classic "News of the World". 
Elementul central al acestei editii este cd-ul cu sesiuni neprelucrate, ce includ versiunile alternative ale pieselor de pe LP-ul original, precum si un DVD cu materialul documentar din 1977 "Queen: The American Dream", trei postere si o carte cu 60 de pagini cu imagini.

Lansat initial pe 28 octombrie 1977, albumul News of the World, a fost cel de-al saselea album si a continut single-urile devenite hituri “We Will Rock You,” “We Are the Champions” si “Spread Your Wings.” Acest album este cel mai bine vandut album al trupei din intreaga cariera, avand vandute peste 6 milioane de copii si a fost declarat si de patru ori album de platina in Statele Unite.

Pana la aparitia LP-ului fanii pot gusta din muzica Queen din materialele postate pe Youtube:Aveti mai jos si lista materialului anuntat pe 17 noiembrie.

Queen – News of the World 40th Anniversary Edition 

Vinyl LP: Inregistrari noi analogice pure
Side One
1.  “We Will Rock You”
2.  “We Are the Champions”
3.  “Sheer Heart Attack”
4.  “All Dead, All Dead”
5.  “Spread Your Wings”
6.  “Fight From the Inside”
Side Two
1.  “Get Down, Make Love”
2.  “Sleeping on the Sidewalk”
3.  “Who Needs You”
4.  “It’s Late”
5.  “My Melancholy Blues”

CD 1: The Original Album (Bob Ludwig 2011 master)
1.  “We Will Rock You”
2.  “We Are The Champions”
3.  “Sheer Heart Attack”
4.  “All Dead, All Dead”
5.  “Spread Your Wings”
6.  “Fight From The Inside”
7.  “Get Down, Make Love”
8.  “Sleeping On The Sidewalk”
9.  “Who Needs You”
10. “It’s Late”
11. “My Melancholy Blues”

CD2: Raw Sessions
1.  “We Will Rock You” (Alternative Version)
2.  “We Are the Champions” (Alternative Version)
3.  “Sheer Heart Attack” (Original Rough Mix)
4.  “All Dead, All Dead” (Original Rough Mix)
5.  “Spread Your Wings”  (Alternative Take)
6.  “Fight From the Inside” (Demo Vocal Version)
7.  “Get Down, Make Love” (Early Take)
8.  “Sleeping on the Sidewalk” (Live in the USA, 1977)
9.  “Who Needs You” (Acoustic Take)
10. “It’s Late” (Alternative Version)
11. “My Melancholy Blues” (Original Rough Mix)

CD3: Bonus Tracks
1.  “Feelings Feelings”
2.  “We Will Rock You”
3.  “We Will Rock You (Fast)”
4.  “Spread Your Wings”
5.  “It’s Late”
6.  “My Melancholy Blues”
7.  “We Will Rock You”
8.  “We Are the Champions”
9.  “Spread Your Wings”
10.  “Fight From The Inside”
11.  “Get Down, Make Love”
12.  “It’s Late” (USA Radio Edit 1978)
13.  “Sheer Heart Attack” (Live in Paris 1979)
14.  “We Will Rock You” (Live in Tokyo 1982)
15.  “My Melancholy Blues” (Live in Houston 1977)
16.  “Get Down, Make Love” (Live in Montreal 1981)
17.  “Spread Your Wings” (Live in Europe 1979)
18.  “We Will Rock You” (Live at the MK Bowl 1982)
19.  “We Are the Champions” (Live at the MK Bowl 1982)

DVD: "Queen: The American Dream"

 
SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1957 - Buddy Holly și The Crickets au lansat prima lor înregistrare, “That"ll Be The Day”. Hitul a ajuns no.1 în topurile britanice și pe locul 3 în topurile americane.

1963 - The Beatles, aflați în turneu prin Marea Britanie, împreună cu Roy Orbison, au cântat la The Capitol Cinema din Cardiff, Țara Galilor.

1964 - 11 băieți au fost suspendați de la o școală din Coventry, Anglia, pentru că aveau tunsori în stilul lui  Mick Jagger.

1964 - Postul de radio pirat “Sutch” a lui Screaming Lord Sutch (pe numele adevărat David Edward Sutch), a început să emită din fostul fort militar “Shivering Sands” aflat în estuarul Tamisei.

1965 - Sandie Shaw a avut succes cu cel de-al doilea no.1 ajuns în topurile britanice, “Long Live Love”.

1967 - Pentru a sărbători ziua de naștere a Cillei Black, managerul ei Brian Epstein a montat reclame luminoase cu urări în Piccadilly Circus din Londra și alte locații din Manchester, Bristol și Birmingham.

1972 - The Chi-lites au ajuns  în fruntea  topurilor single din Statele Unite cu “Oh Girl”, hit care a ajuns pe locul 14 în topurile britanice.

1972 - David Bowie concertează la Ebbisham Hall din Epsom, Anglia, în cadrul turneului Ziggy Stardust.

1977 - Declan McManus și-a făcut debutul live la Nashville, în Londra, sub numele de Elvis Costello.

1977 - Se lansează în Marea Britanie single-ul trupei The Sex Pistols, “God Save The Queen”.Fiind  interzis la TV și radio, magazinele de profil și muncitorii din companiile producătoare de discuri au refuzat să-l scoată de pe piață. S-a vândut în peste 200.000 de exemplare doar  într-o săptămână ajungând pe locul 2 în topurile britanice, după melodia lui Rod Stewart, “I Don"t Want to Talk About It”. Existau unele zvonuri (niciodată confirmate sau infirmate) că ar fi fost cel mai bine vândut single de la acea vreme, și că Industria Fonografică Britanică ar fi conspirat să nu ajungă în poziția fruntașă.

1983 - The Smiths a ajuns lideri în topurile independente din Marea Britanie cu single-ul de debut “Hand In Glove”.

1988 - Def Leppard au demarat cea de-a 3-a etapă, cea nord-americană a turneului lor mondial Hysteria, la George M.Sullivan Arena din Anchorage, Alaska.

1989 - Cliff Richard și-a lansat single-ul cu nr.100, intitulat  “The Best Of Me”, care a devenit cel de-al 26-lea său hit ajuns în Top 3 din Marea Britanie.

1990 - The Stone Roses au cântat în fața a 30.000 de spectatori la Spike Island din Widnes, Cheshire, Anglia.

1994 - The Eagles au concertat  în primul lor show din ultimii 14 ani în Burbank, California. Cele două ore și jumătate ale show-ului s-a terminat cu două bisuri, închiderea fiind făcută cu piesa “Desperado”.

1997 - Cântărețul Liam Gallagher de la Oasis s-a ales cu tăieturi și vânâtăi în urma unei altercații cu un tânăr la Hotelul Thistle din estul Londrei. Membrii trupei erau  în bar în momentul când a început bătaia.

1999 - Printre câștigătorii premiilor Ivor Novelle, secțiunea compoziție și text s-a numărat Rod Stewart care a câștigat Premiul pentru Întreaga Carieră Muzicală, Robbie Williams și Guy Chambers au obținut titlul de Compozitorii Anului, iar Chrissie Hynde a câștigat premiul pentru realizări remarcabile în  muzica britanică.

2000 - Paula Yates a primit 400.000 lire (680.000$) din averea fostului ei prieten, Michael Hutchence,  în urma unei decizii judecătorești. Hutchence a murit în 1997. Hutchence, în vârstă de 37 de ani, cântăreț al trupei INXS, a fost găsit mort în apartamentul său dintr-un  hotel din Sydney.

2001 - Christina Aguilera, Lil" Kim, Mya și Pink, au început seria de 5 săptămâni în poziția de top a clasamentelor  single din Statele Unite cu “Lady Marmalade”. A fost un hit pentru LaBelle în 1975, această versiune fiind preluată din filmul Moulin Rouge a lui Baz Luhrmann.

2005 - Robbie williams a fost votat ca fiind cel mai bun artist solo live, fiind urmat de Elvis Presley, Jimi Hendrix și David Bowie.  Un sondaj național efectuat în Marea Britanie la care a participat  un număr  de 5.000 de persoane, au asistat la victoria fostului star al trupei Take That asupra unor nume de referință a muzicii precum  Madonna, Michael Jackson și Bob Dylan. U2 a fost desemnată cea mai bună trupă live, urmată de Queen și Oasis, într-un sondaj realizat de compania producătoare de bere Carling pentru a sărbători scena muzicală live a Marii Britanii.

2006 - Red Hot Chili Peppers încep seria de 2 săptămâni în poziția de lideri în  topurile albumelor din Statele Unite cu “Stadium Arcadium”, acesta fiind cel de-al nouălea album de studio al trupei, care a ajuns pe locul 1 și în topurile britanice.

2007 - Saatchi & Saatchi au fost concediați de Dr Martens pentru că au derulat o campanile publicitară în care prezentau staruri rock decedate, precum Kurt Cobain și Sid Vicious, purtând marca de ghete a firmei în rai. David Suddens, director executiv al  Dr. Martens,  compania mamă a  Airwear, a declarat că firma lor nu și-a dat acordul ca brandul lor să apară pe cele 4 reclame tipărite. "Compania Dr Martens își cere scuze pentru orice ofensă adusă clienților cauzată de publicarea imaginilor care înfățișează idoli rock decedați purtând bocanci marca  Dr Martens."

2007 - Maroon au dat startul  seriei de 2 săptămâni ca no.1 în topurile albumelor din Marea Britanie cu cel de-al doilea lor album “It Won"t Be Soon Before Long”. Acesta a ajuns pe locul 1 și în topurile americane.

2008 - Sir Paul McCartney a fost recompensat cu titlul onorific de doctor în muzică al Universității  Yale din Statele Unite. Rectorul Universității, Richard Levin, a spus: Fostul membru al trupei Beatles a trezit o generație, dând un nou sound muzicii rock and roll și rhythm and blues. O formație locală a început să cânte piesa Hey Jude în momentul în care Sir Paul, în vârstă de 65 de ani, a urcat pe scenă pentru a i se înmâna distincția.

2008 - Lanțul britanic de magazine Woolworths a anunțat că va opri comercializarea single-urilor pe CD în unitățile sale, motivând că acest tip de CD-uri nu sunt căutate și că vor fi scoase de pe rafturi în luna august. Vânzările single-urilor pe CD au scăzut dramatic în popularitate din cauza creșterii descărcării muzicii de pe internet.

2009 - O companie de  carduri de credit  a dat-o în judecată pe Courtney Love, afirmând că aceasta le datorează mai mult de 350.000$ (220.000 lire). În documentele depuse la dosarul procesului intentat în Los Angeles, American Express a declarat că i-a suspendat cardul Amex Gold deținut de Love după ce ea "a refuzat acest lucru  și nu a efectuat plățile".

2010 - Mai mulți fani ai trupei AC/DC au necesitat îngrijiri medicale, după ce s-au plâns de lăcrimarea ochilor în timpul unui concert din apropierea aeroportului Wels, din Wels, Austria. Peste 150 de fani au fost îngrijiți medical. Doctorii au declarat că fanii au făcut reacții alergice la rumegușul grosier împrăștiat pe pista aeroportului, pentru a împiedica solul să devină prea umed din cauza ploilor îndelungate și abundente.
Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact