Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Legende Rock » L » Les Elephantes Bizarres
Facebook   Twitter   email

Les Elephantes Bizarres s-au anturmat  în 2007, într-o formula de patru care, în timp, a devenit de cinci (Stefan Matei (voce), Proka (voce chitară), Hasan Nabulsi (bass), Claudiu Stirbei (tobe) si Nae (synth)), s-a marit pana la 8 si actualmente s-a stabilit la 7 elefanti:  
Stefan – voce, Claudiu – tobe, Mihai Marin - bas, N.A.E. – sintetizatoare, Ati de Chile – percutii,  Jeanov – chitara si voce si Sofian – saxofon . 

Membrii formatiei au reusit sa acapareze cele mai mari orase din tara. Au luat parte la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment. Până acum, tarmul muzical indie-rock si sunetele funk ale Les EB i-au adus pe aceeasi scenă cu Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini si Kasabian.
Sunetul personal al trupei s-a conturat în jurul pop-ului bizar cu influențe alternative-rock.

Les Elephantes Bizzare
Les Elephantes Bizzare

În încercarea de a defini stilul trupei, termenul care se apropie cel mai mult este ”electro-pop-rock”. În presă prestațiile elefanților au trecut succesiv prin disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock. În formula actuală, trupa a debutat în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu, mai ales în cluburile din București. Anul 2009 pare să fi fost însă anul elefantului: ”Les Elephants Bizarres” au cântat în deschiderea mai multor concerte susținute în Capitală de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franța), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ). 

Baietii au reusit, mereu cu zambetul pe buze si dorindu-si o turma cat mai mare, sa nu se opreasca si au continuat sa introduca cat mai multe culori in zoologia turmei ajungandu-se in timp ca bizarul sa se transmita prin sunete de rock alternativ ,electro funk si indie-pop. 

Tot în 2009, elefanții au tropăit pe scena celui mai important festival din România, cântând pe aceeași scena cu Motorhead și Moby la B’ESTFEST. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon. Două dintre piesele trupei s-au poziționat foarte bine în topurile radio. ”Hello says the devil” a ajuns pe locul 1 în topul celor mai bune piese românești, iar ”Have No Fear” pe locul 2, fiind difuzat în heavy-rotation timp de nouă săptămâni. În 2010 elefanții au lansat primul lor videoclip pentru noua versiune a piesei Hello! Says The Devil.

Aceasta reprezinta primul extras de pe albumul produs de Bogdan Popoiag (UNU’) ce va fi lansat in toamna aceluiasi an. Turma de elefanți a invadat www-ul, drept urmare puteți găsi prestațiile live ale pachidermelor pe youtube și puteți descărca piesele lor de pe site-ul: www.leseb.ro Cei care vor să fie la curent cu evenimentele din viața elefanților bizari, se pot alătura turmei din ce în ce mai numeroase de pe MySpace și Facebook


  Trupa Les Elephants Bizzares a devenit faimoasă în România grație piesei "Hello (Says The Devil)", lansată în 2010. Călătoria lor muzicală a continuat cu "The Boys", "Have No Fear" și "Smile". La începutul acestei veri (2012), băieții au lansat single-ul Nu Ma Opri, prima încercare a elefanților de a cânta în limba română, piesă ce va fi inclusă pe noul lor album, programat să se lanseze în primăvara lui 2013. 


Pana acum, dupa 6 videoclipuri, 8 single-uri, 2 albume si peste 200 de concerte pe tot felul de scene si teritorii, turma nu isi mai poate dori altceva decat sa....

Fiti cu noi! Fiti BizaRRi!



TROMPA SUS!

http://leselephantsbizarres.com/

http://www.myspace.com/leselephantsbizarres


SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1960 - Anthony Newley urcă pe locul 1 în topurile single din Marea Britanie cu “Do You Mind”, al 2-lea și ultimul no.1. al cântăreței din clasamentele britanice. Piesa a adus textierului și compozitorului Lionel Bart al 2-lea său hit no.1. 

1964 - Pe Wembley Empire Pool din Londra, The Beatles, Rolling Stones și The Dave Clark Five au ținut capul de afiș la concertul câștigătorilor sondajului efectuat de publicația NME.

1965 - În timpul unui turneu prin Marea Britanie, cei de la The Who au concertat la Bridgewater Town Hall din Anglia.

1966 - Dusty Springfield ajunge pe locul 1 în topurile single britanice cu “You Don"t Have To Say You Love Me”, singurul hit no.1 al cântărețului în acest tip de clasament. 

1967 - Mama Cass, solista formației Mamas and the Papas, dă naștere în Los Angeles fiicei Owen Vanessa. 

1969 - Varianta originală “Hair”, o înregistrare a musicalului Hair sub marca RCA a dat startul șirului de 13 săptămâni în poziția de lider a clasamentelor albumelor din Statele Unite. 


1969 - În timpul celui de-al 2-lea lor turneu nord-american, trupa Led Zeppelin concertează în ultima din cele 2 seri de spectacole la The Winterland Ballroom din San Francisco, California. Cu ocazia acestui concert, piesa “Whole Lotta Love” a fost interpretată live în premieră.

1975 - BJ Thomas ajunge pe locul 1 în topurile single americane cu “(Hey Won"t You Play), Another Somebody Done Somebody Wrong Song”. A fost cel de-al 2-lea hit no.1 al cântărețului în clasamentele din State, dar nu a devenit un hit în Regatul Unit. 

1977 - Cei de la Grateful Dead au cântat la the Capitol Theatre din Passaic, New Jersey.
 
1978 - La emisiunea Ringo Starr TV special, s-a difuzat la televiziunea americană Ringo, o variantă muzicală a romanului Prinț și Cerșetor. Ringo a interpretat ambele personaje, în timp ce George Harrison a fost povestitorul. 

1980 - Grupul Blondie urcă în poziția de lider al topurilor single britanice cu “Call Me”, al 4-lea hit no. 1 al grupului în Marea Britanie, care a apărut și în filmul cu Richard Gere “American Gigolo”; piesa a fost deasemenea un hit de top în Statele Unite unde a devenit cel mai bine vândut single al formației. Producătorul Giorgio Moroder a rugat-o inițial pe Stevie Nicks (pe numele ei Stephanie Lynn Nicks) de la Fleetwood Mac, să-l ajute la compunerea și interpretarea cântecului pentru coloana sonoră, dar aceasta l-a refuzat.

1980 - Cei de la The Beat lansează “Mirror In The Bathroom”, fiind primul single înregistrat în Marea Britanie pe suport digital. 

1982 - Aflat la cumpărături, lui Rod Stewart i-a fost luată cu forța mașina marca Porsche în valoare de 50.000 $ de un bărbat înarmat cu un pistol pe Bulevardul Hollywood din Los Angeles. 

1982 - Meat Loaf cântă în prima din cele 4 seri de concerte cu casa închisă pe arena Wembley din Londra. 

1984 - Mike McCartney dezvelește statuia în valoare de 40.000 de lire a trupei Beatles realizată de John Doubleday la nou inauguratul Cavern Walks shopping centre din Liverpool, Anglia care a costat 8 milioane de lire. Cynthia, prima soție a lui John, a fost și ea prezentă la ceremonie. 

1986 - Bryan Ferry and Roxy Music încep șirul de 5 săptămâni pe locul 1 în clasamentele albumelor britanice cu “Street Life-20 Greatest Hits”. 

1986 - Van Halen stă 3 săptămâni în fruntea topurilor albumelor din Statele Unite cu “5150”. 

1988 - Adunarea juraților din White Plains, statul New York, a decis că Mick Jagger nu a plagiat cântecul unui muzician reggae necunoscut pe care l-a transformat în hitul său din 1985, intitulat “Just Another Night”. Patrick Alley din New York City îl acuzase pe Jagger de a fi încălcat drepturile de copyright. 

1990 - Danny Wood, membru al trupei New Kids On The Block, s-a rănit la gleznă în timp ce era pe scenă în Manchester, împiedicându-se de un animal de pluș aruncat pe scenă de un fan; artistul a fost obligat să ia avionul spre SUA pentru a i se acorda tratamentul necesar.

1990 - Nirvana concertează în clubul Pyramid din New York. Casa de producție a trupei ,Sub Pop, a filmat spectacolul, ulterior folosind imaginile din timpul interpretării piesei “In Bloom” într-un clip promoțional.

1994 - Grace Slick a pledat vinovată la acuzația de a fi îndreptat arma asupra polițiștilor în locuința sa din California. Ea a declarat că era stresată deoarece casa sa arsese în timpul unui incendiu petrecut anul trecut. A fost ulterior condamnată la 200 de ore de muncă în folosut comunității și i s-a recomandat să frecventeze 4 ședințe pe săptămână timp de 3 luni ale Asociației Alcoolicilor Anonimi.

1995 - S-a raportat că Courtney Love a refuzat o ofertă de 1 milion de $ din partea revistei Playboy de a poza nud în paginile revistei.

1997 - Ernest Stewart, percuționistul trupei KC and the Sunshine Band, moare în urma unei crize de astm. ( A avut success cu single-ul “That"s The Way, I Like It” ajuns no. 1 în 1975 în clasamentele din State și cu cel intitulat “Give It Up” ajuns un hit no.1 în topurile din Marea Britanie în 1983). 

2001 - Formația Destiny"s Child urcă pe locul 1 în topurile single din Marea Britanie cu “Survivor”; Janet Jackson ajunge no.1 în clasamentele americane cu “All For You”, iar Shaggy și Ricardo RikRok Ducent devin lideri ai clasamentelor australiene cu single-ul “It Wasn"t Me”.

2008 - Amy Winehouse își petrece noaptea în arestul poliției după ce a fost acuzată de atac violent. Surse ale poliției au afirmat că Winehouse nu era "în starea necesară" pentru a fi interogată în momentul sosirii la sediul poliției londoneze și că a trebuit să fie dusă într-o celulă. Artista în vârstă de 24 de ani, urma să fie anchetată referitor la incidental petrecut cu 3 zile în urmă după ce un bărbat de 38 de ani a depus plângere că a fost agresat de cântăreață. Tot în 2008, Leona Lewis urcă pe locul 1 în topurile albumelor din State cu albumul ei de debut intitulat “Spirit”. 

2009 - Tinchy Stryder în colaborare cu N-dubz încep șirul de 3 săptămâni în fruntea topurilor single britanice cu “Number 1”, fiind pentru prima dată când un singlenumit “Numărul 1” ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie.


Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact