Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Bono spune ca U2 ar fi incantati sa incheie tot
Facebook   Twitter   email
Intr-un interviu recent, Bono a declarat ca partenerii sai au inceput sa fie iritati de vesnicele lui intrebari despre viitorul lor si despre rolul pe care il joaca in muzica actuala. Dupa turneul lor 360, care s-a incheiat ca fiind cel mai profitabil din istoria lor, canteretul a declarat pentru Rolling Stone ca s-ar parea ca pentru ei viitorul s-a incheiat.
Trupa se pregateste sa scoata pe piata o noua versiune a albumului din 1991 "Achtung Baby" la sfarsitul acestui an. Lansand si posibilitatea ca trupa sa nu mai scoata un nou album, Bono spune ca "Am fi foarte incantati ca totul sa se incheie acum," dar a mai adaugat, "desi eu ma indoiesc de asta." Intre timp, chitaristul Edge a spus ca inca planurile de viitor ale trupei nu sunt alcatuite, "este foarte posibil sa mai auziti de noi si la anul, dar la fel de bine este posibil si sa nu mai auziti nimic de noi."


www.licklibrary.com
SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1957 - În rarele sale concerte din afara granițelor SUA, Elvis Presley a cântat la Maple Leaf Gardens din Toronto, Canada, unde a purtat pentru ultima dată costumul său de lame auriu.
 
1963 - Little Peggy March ține topurile single americane timp de 3 săptămâni cu “I Will Follow Him”. La doar cei 15 ani, 1 lună și 13 zile, Little Peggy March a devenit cea mai tânără cântăreață care a înregistrat success cu un hit no. 1 în clasamentele americane. 

1966 - Trupa Beatles finalizează înregistrările la noul cântec al lui John Lennon intitulat “I"m Only Sleeping” în studiourile din Abbey Road, Londra, Anglia.

1967 - Sandie Shaw urcă pe locul 1 în clasamentele single britanice cu “Puppet On A String”, al 3-lea său hit no.1 din Marea Britanie și câștigător al concursului Eurovision din 1967.
 
1969 - Trupa Pink Floyd concertează la Mothers Club din Birmingham, Anglia. Spectacolul a fost înregistrat pentru a fi inclus în următorul album album “Ummagumma”. 

1970 - David Bowie and The Hype, Barclay James Harvest, High Tide și The Purple Gang au cântat împreună la Școala Elementară Stockport din Anglia. 

1971 - The Grateful Dead concertează la the Fillmore East în New York. The Beach Boys au apărut de asemenea pe scenă împreună cu cei de la the Dead, care au interpretat un scurt potpuriu de cântece ale trupei Beach Boys. 

1974 - A avut loc un eveniment muzical gratuit în parcarea Universității Connecticut, Ice Hockey Arena din Storrs. Cele 4 acte artistice au fost susținute de către Aerosmith, Bruce Springsteen, Fairport Convention și Fat Back. Springsteen urma ca în aceeași seară să mai evolueze într-un spectacol la Universitatea Hartford din Connecticut. 

1975 - Pink Floyd cântă în ultima seară din cele 4 de concerte susținute pe Los Angeles Sports Arena. Cu ocazia celor 4 spectacole, au fost arestați un număr de 511 fani pentru posesie de marijuana.

1976 - Vameșii de la granița dintre Rusia și Polonia l-au reținut pe David Bowie, după ce au găsit în bagajul din trenul cu care călătorea cărți și însemne naziste. Bowie a declarat că materialele erau folosite pentru a se documenta pentru proiectul unui film care-l avea drept protagonist pe liderul propagandei naziste, Joseph Paul Goebbels. 

1981 - Ringo Starr se căsătorește cu actrița și fosta “Bond girl” , Barbara Bach. Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor la Caveman, unde au mai jucat Dennis Quaid și Shelley Long. La nuntă au mai participat George Harrison și Paul McCartney.
 
1985 - Grupul de artiști USA For Africa stă 3 săptămâni în topurile americane cu “We Are The World”. Fiind rezultatul răspunsului artiștilor americani la apelul făcut de trupa caritabilă Band Aid, aceasta a avut o distribuție valoroasă, printre care amintim pe Stevie Wonder, Tina Turner, Bruce Springsteen, Diana Ross, Bob Dylan, Daryl Hall, Huey Lewis, Cyndi Lauper, Kim Carnes, Ray Charles, Billy Joel și Paul Simon, plus compozitorii piesei, , Michael Jackson și Lionel Richie. 

1991 - Cântăreața de muzică religioasă Amy Grant ține topurile single din Statele unite timp de 2 săptămâni cu “Baby Baby”, un hit situal pe locul 2 în topurile britanice. 

1993 - Prince a redactat o declarație prin care afirma că se retrage din activitatea de înregistrări de studio pentru a se dedica filmului și altor proiecte. 

1994 - Un bărbat a fost arestat după ce a pătruns ilegal în locuința solistei Jenny Berggren din trupa Ace Of Base. În acel moment Jenny dormea, dar s-a trezit cu bărbatul aplecat deasupra sa, ținând în mână un cuțit. 

1996 - Trupa Oasis concertează în primul din cele 2 seri de spectacol organizat de Manchester Main Road Football Club ca “mulțumire” adresată fanilor săi, cele 80.000 de bilete epuizându-se în decurs de numai câteva ore.

1997 - Depeche Mode urcă pe locul 1 în clasamentele albumelor din Marea Britanie cu albumul “Ultra”. 

1999 - Cei din trupa britanică The Verve au anunțat că s-au despărțit. Ei au avut suces în 1997 când au urcat în poziția de lideri a topurilor single din Marea Britanie cu “The Drugs Don"t Work”, iar 1997 albumul lor de top intitulat “Urban Hymns” a petrecut peste 100 de săptămâni în topurile britanice . Liderul grupului Richard Ashcroft a urmat o carieră solo, în anul 2000 ajungând pe locul 3 în topurile britanice cu single-lul “A Song For The Lovers” și pe locul 1 în clasamentele de gen cu albumul “Alone With Everybody”.

2000 - Moare solista americană Vicki Sue Robinson. În 1976 are success cu hitul de muzică disco “Turn The Beat Around”, asigurând backingingul vocal pentru single-ul “Fame” a lui Irene Cara, devenit hit în clasamentele Top Ten. 

2003 - Grupul masculine Busted ajunge pe locul 1 în topurile single britanice cu “You Said No”. Tot în această zi, aceștia au concertat la Birmingham NIA din Anglia împreună cu S Club 7, Dannii Minogue, Girls Aloud, Sonique, Kym Marsh, David Sneddon și S Club 7 Juniors.

2003 - Madonna urcă în fruntea clasamentelor albumelor din marea Britanie cu “American Life”, al 8-lea album no.1 al cântăreței. Albumul s-a clasat pe locul 1 și în Statele Unite.
2003 - Kelly Clarkson, câștigătoarea concursului Pop Idol de la televiziunea americană , ajunge în fruntea topurilor albumelor americane cu “Thankful”. 

2008 - Formația The Last Shadow Puppets urcă pe locul 1 în topul albumelor din Marea Britanie cu “The Age of the Understatement”, un proiect comun realizat împreună cu Alex Turner din grupul Arctic Monkeys din orașul Sheffield și cu Miles Kane din trupa din Liverpool, The Rascals.
 
2009 - Bateristul formației Pearl Jam, Jeff Ament, a fost victima unei tâlhării petrecute în fața studiourilor de înregistrări Southern Tracks Recording din Atlanta, unde trupa avea o ședință de înregistrări . Ament și un angajat al studioului erau în spatele clădirii studioului când 3 atacatori purtând cagule și înarmați cu cuțite au apărut din pădurea din apropiere și le-au spart geamurile Jeepului închiriat. Tâlharii au luat mobilul, un model BlackBerry, și pașaportul lui Ament, furându-i suma de 3.000 $ găsiți asupra lui și bunuri în valoare de alți 4.320 $. 

2009 - Cei de la Aerosmith urmau să susțină un concert gratuit în Hawaii pentru a îmbuna fanii furioși care au dat trupa în judecată. Aceștia au intentat un proces în instanță, acuzând grupul că a anulat în urmă cu 2 ani un concert care urma să se țină în Maui și la care se vânduseră toate biletele, lăsând mii de fani cu banii dați în favoarea altui spectacol mare în Chicago. Avocații participanților la acel concert au afirmat că membrii trupei Aerosmith au căzut de acord ca să susțină un nou concert pentru care va suporta toate cheltuielile.Toate persoanele care cumpăraseră bilet la concertul anulat anterior urma să primească un bilet gratuit.

2010 - Vânzările din industria muzicală au crescut pentru prima dată în 6 ani în Marea Bitanie, după afirmațiile instituției abilitate în acest sens, British Phonographic Institute (BPI). Încasările din vânzări au crescut cu 1,4%, aducând în 2009 un venit total de 928,8 milioane de lire sterline. Vânzările prin descărcările de pe internet s-au dovedit a fi foarte profitabile, urcând cu peste 50%, înregistrând încasări de 154 milioane de lire, în comparație cu cei 101,5 milioane realizați în 2008.


Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact