Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Legende Rock » T » The Tip
Facebook   Twitter   email

padding-right:10px;
Muzica celor de la The Tip este un manifest al atitudinii sale de hard-rockeri, alimentată de adrenalină și fără menajamente. După cum proclamă unul dintre cântecele lor: "Ceea ce vezi este ceea ce primești, nu ne prefacem!"

Cu foamea și dorința de a cânta Rock and Roll plin de energie și sex, fondat în 2014 în Nashville, Tennessee, și fără să piardă timpul, trupa a pornit rapid la drum și și-a lansat albumul de debut autointitulat în 2015. 
Activitatea persistentă de turnee în jurul Statelor Unite, nenumărate spectacole în orașul natal și lansarea în 2016 a albumului Sailor"s Grave au dus la deschiderea unor concerte pentru trupe precum The Darkness, Buckcherry sau The Last Vegas și la apariții în festivaluri la Rocklahoma. în timp ce continuă să lucreze pe drumuri în SUA , Tip a lansat Sailor"s Grave în Europa la casa de discuri germană SAOL în 2017, ceea ce a dus la numeroase recenzii pozitive în publicații notabile din Rock Media, precum Metal Hammer. 

Acum, The Tip așteaptă cu nerăbdare să lanseze muzică nouă și să aducă show-ul său sălbatic și dinamic de Blues și Rock"n"Roll în Europa pentru prima dată și, sperăm, în curând și în Japonia și America de Sud în 2019.

Source: CMM GMBH cmm-marketing.com
SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1961 - The Beatles au cântat în cadrul unui spectacol de prânz la The Cavern Club din Liverpool. Dimineața, ei au concertat la Litherland Town Hall din Liverpool, împreună cu Gerry & The Pacemakers și Rory Storm & The Hurricanes, intrarea costând 3 șilingi (15 pence). 

1963 - Bobby Vinton a început seria de 3 săptămâni în prima poziție a topurilor single din Statele Unite cu “Blue Velvet”. Single-ul a devenit un hit în Marea Britanie abia 27 de ani mai târziu, când s-a clasat pe locul 2.

1964 - The Rolling Stones au cântat în două spectacole la The ABC din localitatea Hull, Anglia.

1968 - Deep Purple au ajuns pe locul 4 în topurile single din Statele Unite cu single-ul lor de debut “Hush”, această melodie devenind un hit pentru trupa Kula Shaker în 1997.

1968 - Jeannie C Riley a ajuns în fruntea topurilor single din Statele Unite cu “Harper Valley PTA”. Jeannie a câștigat un premiu Grammy pentru Cea Mai Bună Cântăreață de Muzică Country în anul 1968.

1968 - Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussaud din Londra a modificat imaginea trupei Beatles legată de îmbrăcăminte și frizuri pentru a cincea oară în 4 ani.

1969 - Jimmy Cliff, Johnny Nash, Desmond Dekker și Jackie Edwards au concertat la Empire Pool Caribbean Music Festival care a avut loc la Londra.

1970 - Freda Payne a ajuns în prima poziție a topurilor single din Marea Britanie cu “Band Of Gold”, acesta fiind singurul no.1 din topurile britanice al cântăreței care a petrecut 6 săptămâni în fruntea topurilor.

1971 - A fost difuzată prima ediție a noului show muzical de la BBC TV, “The Old Grey Whistle Test”. Prezentată de Richard Williams show-ul cuprindea: clipuri video de la Festivalul Monterey cu Jimi Hendrix cântând “Wild Thing”, Bob Dylan interpretând “Maggies Farm”, plus America și Lesley Duncan evoluând “live” în studio.

1974 - Barry White a ajuns în prima poziție a topurilor single din Statele Unite cu “Can"t Get Enough Of Your Love Baby”, acesta fiind primul și singurul său solo ajuns în fruntea topurilor americane. Acesta s-a situat pe locul 8 în topurile din Marea Britanie.

1974 - Carl Douglas a ajuns pe locul 1 în topurile single din Marea Britanie cu “Kung Fu Fighting”. Melodia a fost înregistrată în 10 minute, a apărut pe partea B a discului și a ajuns să se vândă în peste 10 milioane de exemplare, transformându-l pe Douglas într-un “One Hit Wonder”. 

1979 - Siouysie și The Banshees au demarat turneul de 18 concerte în Marea Britanie la Apollo Theatre din Manchester, avându-i ca invitați speciali pe The Cure.

1980 - În timpul turneului nord-american, Bob Marley s-a prăbușit în timp ce alerga prin Central Park din New York. După efectuarea unor investigații medicale la spital, acesta a fost diagnosticat cu cancer. Marley a cântat în ultimul lui concert două zile mai târziu, la The Stanley Theater din Pittsburgh, Pennsylvania.

1980 - Grupul The Michael Schenker și-a făcut debutul în Marea Britanie la Colston Hall din Bristol.

1981 - Adam And The Ants au ajuns în prima poziție a topurilor single din Marea Britanie cu cel de-al doilea no.1, “Prince Charming”.

1985 - Madonna a avut succes cu primul ai album ajuns în fruntea topurilor albumelor din Marea Britanie, “Like A Virgin”, la 10 luni de la lansare. Albumul a petrecut un total de 152 de săptămâni în topurile britanice. 

1985 - Cu ajutorul unei intense campanii de promovare pe MTV, piesa “Money For Nothing” a devenit primul single no.1 al trupei Dire Straits în topurile americane.

1986 - Revista The National Inquirer a prezentat o poză a lui Michael Jackson într-o cameră hiperbarică, împreună cu un articol care specula asupra planului ciudat a lui Jackson de a trăi până la 150 de ani.

1987 - Basistul american de jazz Jaco Pastorius moare în urma rănilor provocate într-o bătaie. Pastorius a încercat să intre în Midnight Bottle Club din Wilton Manors, Florida, (unde îi era interzis accesul) și s-a implicat într-o bătaie cu un bodyguard. Pastorius a intrat în comă și a fost menținut în viață doar de aparate. În 2006, Pastorius a fost votat "Cel mai Mare Bassist al tuturor timpurilor de către cititorii revistei Bass Guitar. A fost membru al trupei Weather Report și a colaborat cu numeroși alți artiști precum Joni Mitchell și Herbie Hancock.

1988 - În cadrul turneului mondial Hysteria de 232 de concerte, Def Leppard au cântat în prima din cele trei nopți de concerte pe Meadowlands Arena din East Rutherford, New Jersey.

1989 - The Bangles au dat o declarație de presă care confirma destrămarea grupului. Acesta s-a reunit în 2000.

1989 - U2 au cântat în prima din cele trei seri de spectacole de la Perth Entertainment Center din Australia, în cadrul turneului lor mondial “Lovetown”.

1991 - Color Me Bad au avut succes cu primul lor single ajuns no.1 în topurile americane, “I Adore Mi Amor”, hitul ajungând pe locul 44 în topurile britanice.

1991 - Dire Straits a avut succes cu cel de-al patrulea lor album, “On Every Street”, ajuns pe prima poziție în topurile britanice.

1991 - Status Quo au intrat în Cartea Recordurilor (Guinness Book) prin concertele date în patru locații diferite în aceeași zi: Sheffield, Glasgow, Birmingham și London, toate într-un interval de 12 ore.

1992 - “Yes Please” a celor de la The Happy Mondays, a devenit ultima lansată sub sigla casei de discuri Factory Records din Manchester.

1992 - Parlophone Records au lansat “Creep” a celor de la Radiohead; single-ul nu a intrat în topuri, dar s-a aflat pe lista recenziilor favorabile ale criticii muzicale publicată la sfârșitul anului. 

1996 - R.E.M. a ajuns în prima poziție a topurilor albumelor din Marea Britanie cu “New Adventures In Hi-Fi”.

1996 - The Fugees au avut succes cu cel de-al doilea single ajuns pe prima poziție în topurile britanice cu “Ready Or Not”. Refrenul melodiei s-a bazat pe piesa “Ready or Not Here I Come (Can"t Hide from Love)” a celor de la The Delfonics. Single-ul anterior al celor de la The Fugees, “Killing Me Softly”, a avut un asemenea succes încât a fost ștersă de pe lista livrărilor către magazine, deși era încă în Top 20, pentru a face loc noului single “Ready or Not”.

2002 - Paul McCartney a demarat a doua etapă a turneului nord-american “Driving USA” de 22 de concerte, la The Bradley Center din Milwaukee.

2002 - Pink a ajuns pe prima poziție în topurile single din Marea Britanie cu “Just Like A Pill”, acesta fiind primul no.1 al cântăreței americane în topurile britanice.

2003 - Hilary Duff a ajuns lideră în topurile albumelor din Statele Unite cu “Metamorphosis”, iar The Black Eyed Peas au ajuns no.1 în topurile britanice cu “Where Is The Love”.

2007 - Snoop Dogg a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu eliberare condiționată și 160 de ore de muncă în folosul comunității, după ce a pledat vinovat la acuzația de posesie a unui baston de cauciuc. Rapperul a fost arestat în septembrie 2006 după ce obiectul a fost găsit în bagajul său, în aeroportul John Wayne din Orange County, California. În aprilie 2007 a mai primit 5 ani cu eliberare condiționată și 800 de ore de muncă în folosul comunității, după ce a admis acuzațiile formulate de un tribunal din California legate de port de armă și posesie de droguri.  


Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact