Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » Headlines » O reunire a celor de la Styx intr-o componenta cu DeYoung este exclusa?
In ultimii 10 ani fanii trupei Styx au sperat si s-au rugat ca liderul Dennis DeYoung si restul trupei sa puna de-o parte diferendele si sa se reuneasca. 
Potrivit chitaristului si vocalistului trupei Styx, Tommy Shaw, care nu a mai cantat cu DeYoung de la ruptura din 1999, acest lucru nu va fi posibil.
"Nu cred ca o reunire ar fi posibila" spune Shaw celor de la Rolling Stone. " Am incercat in 1996 si am realizat ca ceea a fost adevarat in 1983, a fost si mai adevarat in 1996. Am luat-o pe cai separate si in loc sa avem un efect pozitiv unul asupra celuilalt, am avut parte de unul negativ. Traiesti o singura data si ar trebui sa fii fericit cu asta."

În ultimul deceniu, Styx (cu noul vocalist Lawrence Gowan) au facut turnee neincetat, de multe ori mai bine de 100 de spectacole pe an. "Într-un fel se simte ca si cum nu am fi cantat suficient", spune Shaw.
"Exista doar un apetit in a incerca sa rafinam acest lucru si sa incercam sa il ducem la urmatorul nivel. Cred ca intelegem cu totii ce ocazie incredibila e aceea de a avea o formatie cu un asemenea repertoriu."

Styx s-au concentrat in concertele lor pe bogatul lor catalog de hituri ("Come Sail Away," "Renegade," "Too Much Time On My Hands"), dar au folosit si piese din turneul albumelor din 1977 - The Grand Illusion si cel din 1978 - Pieces of Eight. "Nu am mai cantat unele din acele piese de cand au fost inregistrate", spune Shaw.
"Asa ca am interpretat piese compuse acum 35 de ani alaturi de cele cantate pentru prima data. A fost un exercitiu foarte bun pentru creierul nostru. De atunci am inclus in lista de piese din concerte si piese ca "Man In The Wilderness," "I"m OK" si "Castle Walls".
"Am avut succes cu Paradise Theater, Cornerstone si Kilroy Was Here, dar ne-am atasat sentimental de acestea doua din urma."
In 2003, trupa a lansat noul album de studio Cyclorama, dar nu trebuie sa va asteptati sa auziti prea multe piese de pe acest album. "Pur si simplu nu poti concura cu propriul trecut" spune Shaw. "Exista totusi o melodie pe care o folosim intr-un show numit "One with evening". Daca ar fi fost pe albumul "Pieces of eight" ar fi fost o piesa clasica. O piesa ca si "Renegade" rezoneaza foarte mult cu cei ce ne asculta. Poti vedea bucuria pe fetele oamenilor, atunci cand o interpretam."

La un moment dat , cand Shaw a luat un taxi spre aeroport, soferul acestuia i-a povestit despre un nou album al unei trupe din perioada celor de la Styx, si probabil Journey ar fi o presupunere corecta. Acesta isi exprima nemultumirea despre cateva piese mai vechi reorchestrate, insa sunetul nou nu prea l-a multumit. "Au cheltuit aproape de un milion de dolari, pe acest album si mult timp, insa fanii doreau sa asculte vechile melodii asa cum au fost ele si sunt de acord cu punctul lui de vedere." spune Shaw.

Deci, o reunire a celor de la Styx intr-o componenta cu DeYoung este exclusa? "Am exclus-o deja", spune Shaw. "Privind retrospectiv, chiar si in perioada noastra de glorie nu am fost chiar asa fericiti. Suntem doar niste oameni diferiti, cu dorinte diferite si cu o viziune diferita asupra modului cum ar trebui sa fie lucrurile. Dumnezeule, a fost un loc atat de nefericit. Nebunia, face repetat acelasi lucru si te astepti la un rezultat diferit. Suntem nebuni, dar nu alienati." relateaza Shaw.


www.rollingstone.com
Click inapoi Click inainte
SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1959 - Publicația muzicală  Melody Maker a lansat un Top 20 a melodiilor Juke Box alcătuit din 200 de aparate Juke Box din toată Marea Britanie.

1964 - Gene Vincent și The Shouts au concertat la the Rhodes Centre din Bishop"s Gate, Anglia. Afișul anunța că primele 50 de fete vor avea intrarea liberă, biletul  costând  6,06 șilingi (0.94 dolari).

1964 - Chuck Berry a demarat  primul și singurul lui turneu britanic la The Astoria Theatre din Londra, alături de The Animals, The Swinging Blue Jeans, Karl Denver și The Nashville Teens.

1964 - Louis Armstrong a ajuns no.1 în topurile single din Statele Unite cu “Hello Dolly”, transformându-l  în cel mai vârstnic artist care a avut un hit no.1, la vârsta de 62 de ani. În 2011, Tony Bennett, în vârstă de 85 de ani, a doborât recordul când albumul său Duets a urcat în fruntea clasamentelor albumelor americane.

1965 - În timpul turneului britanic, Bob Dylan a cântat în prima din cele două seri de concerte  cu casa închisă la Royal Albert Hall din Londra. Toți cei patru membrii ai trupei The Beatles au fost în sală, în calitate de spectatori.

1966 - The Doors au concertat la The Whisky A Go Go, din West Hollywood, California, dând o probă pentru postul de trupă a clubului.

1967 - Sandie Shaw a ajuns no.1 în topurile single din Marea Britanie cu “Puppet On A String”. În această săptămână au fost două noi intrări în poziții superioare ale topului , cea a lui Jimi Hendrix cu “The Wind Cries Mary” și a trupei The Kinks cu “Waterloo Sunset”.

1969 - Albumul experimental al chitaristului de la Beatles, George Harrison, intitulat Electronic Sound, a fost lansat  sub marca Zapple Records.

1970 - Guess Who a început seria de 3 săptămâni pe locul 1 în topurile single din Statele Unite cu “American Woman”, fiind cel de-al 6-lea hit intrat în Top 30 și singurul din partea superioară a clasamentelor. Melodia a fost creeată accidental, când chitaristul Randy Bachman a continuat să cânte la chitară partitura chiar după ce i s-a rupt o coardă, ceilalți membri ai grupului alaturându-i-se în nebunia de sunete creată. Un fan din public a înregistrat momentul  pe bandă și  i-a dat-o trupei după concert, iar aceștia au transformat-o într-un cântec.

1973 - Mick Jagger a donat 150.000 $ din banii proprii, din cei 350.000$ strânși la concertul de binefacere The Rolling Stones January concert  pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Nicaragua.

1974 - Bonnie Raitt  a concertat în două show-uri la Harvard Square Theatre din Cambridge, statul Massachusetts; în deschidere, au cântat Bruce Springsteen și the E Street Band. Criticul publicației  Rolling Stone , John Landau,  l-a remarcat pe  Springsteen , scriind:  “Am văzut viitorul rock & roll-ului ,iar numele lui este Bruce Springsteen”.

1978 - Fee Waybill de la The Tubes, și-a fracturat piciorul după de a căzut de pe scena de la The Hammersmith Odeon din  Londra, în timp ce mânuia un motofierăstrău ca parte a show-ului trupei.

1980 -  “I Don"t Like Mondays” a celor de la  The Boomtown Rats a câștigat la categoriile cea mai bună piesă pop și cele mai frumoase versuri ale unui cântec britanic la cea de-a 25-a ediție a decernării premiilor Ivor Novello. “The Logical Song” al formației Supertramp a obținut titlul de cel mai bun cântec  ca linie melodică și versuri. Bob Geldoff, liderul vocal al Boomtown Rats, a fost inspirat în compunerea cântecului ca urmare a incidentului armat  în care tânăra de 16 ani,  Brenda Spencer a ucis 2 persoane și a rănit alte 9, în momentul când a deschis focul din interiorul casei sale aflate  peste drum de Școala Elementară  Grover Cleveland din San Diego.

1981 -  Adam and the Ants au ajuns în fruntea topurilor single din Marea Britanie cu  “Stand And Deliver”. Piesa s-a bucurat de o ședere de 5 săptămâni în poziția de lider.

1987 - Trupa Curiosity Killed The Cat a dat starul seriei de 2  săptămâni ca no.1 în clasamentele albumelor britanice cu “Keep Your Distance”.

1987 - Starship a petrecut 4 săptămâni pe locul 1 în topurile single din Marea Britanie cu  o piesă scrisă de Albert Hammond în colaborare cu Diane Warren, intitulată “Nothing"s Gonna Stop Us Now”. La cei 48 de ani , au transformat-o pe interpreta Grace Slick în cea mai vârstnică solistă care a urcat pe locul 1 în topurile din Marea Britanie (record depășit ulterior în 1999 de către piesa  “Believe” a lui Cher).

1992 - Bruce Springsteen își face debutul la rețeaua de televiziune americană în emisiunea  Saturday Night Live, avându-l pe Tom Hanks ca moderator.

1998 - All Saints ajung pentru a 2-a oară lideri ai topului single din Marea Britanie cu versiunea proprie a melodiei “Under The Bridge”, un  remake al hitului disco din 1975 al lui LaBelle și interpretat de asemenea de formația Red Hot Chili Peppers.

1998 - Jimmy Page apare în show-ul de televiziune american “Saturday Night Live”, cu rapper-ul  Sean "Puffy" Combs , interpretând  “Come With Me”, de pe coloana sonoră a filmului  “Godzilla”. Cântecul a prezentat refrenul la chitară a piesei “Kashmir” a celor de la Led Zeppelin.

1999 - Suede au succes cu  “Head Music”, devenit al 3-lea lor album clasat  în fruntea topurilor de gen din Marea Britanie. 

1999 - Formația Backstreet Boys ajunge pe primul loc în topurile  single britanice cu  “I Want It That Way” , fiind al 8-lea lor hit în cadrul Top 10 , dar și un  hit în peste 25 de țări ale lumii.

2000 - Fostul manager al trupei All Saints, John Benson, a primit 1 milion de lire în urma încheierii procesului deschis împotriva trupei care l-a concediat în februarie 1999.

2005 - Interpretul de muzică country  Kenny Chesney se căsătorește în Caraibe cu actrița Renee Zellweger, interpreta personajelor din filmele  Bridget Jones și Chicago.

2005 - Akon ajunge no.1 în topurile single din Marea Britanie cu piesa  “Lonely”, în același timp cu “Hollaback Girl” a lui  Gwen Stefani în SUA și “Signs” a lui Snoop Dogg și  Justin Timberlake în topurile australiene.

2008 - Foxy Brown a evitat prelungirea șederii în  închisoare după ce a pledat vinovată în fața unui tribunal din New York,  în procesul intentat de vecina sa, de agresare acesteia cu un telefon BlackBerry . Rapperița de 28 de ani a recunoscut că a lovit-o pe  Arlene Raymond în timpul incidentului din iulie trecut cauzat de volumul prea mare al casetofonului de la bordul mașinii sale. Acest incident a trimis-o pe vedetă în închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiționate din alt caz de agresiune fizică în care fusese implicată.

2009 - Rick Ross ajunge lider al clasamentelor albumelor americane cu  “Deeper Than Rap”, al 3-lea album de studio al rapper-ului.




Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact