Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » ZZ Top va lansa "Greatest Hits Live"
Facebook   Twitter   email
Pe 12 august, ZZ Top va lansa un nou album "Greatest Hits Live". Compilatia este o reprezentare, un document adevarat a ceea ce inseamna viata in ZZ, este o cronica a trupei pe ultimele 4 decenii.

Cele 15 piese componente ale albumului sunt inregistrari din cursul diferitelor turnee mondiale din 13 orase, incluzand aici si New York,London, Paris, Chicago si Sao Paulo si cuprind piese clasice cum ar fi “Legs,” “Cheap Sunglasses” si “Tube Snake Boogie.”

Jeff Beck, cu care ZZ Top a concertat frecvent in ultimii ani, este prezent si el pe doua din piesele compilatiei, "Rough Boy" si un cover al lui Tennessee Ernie Ford "16 Tons".
Greatest Hits Live va fi disponibil in ambele versiuni CD si Vinyl.




ZZ Top ‘Greatest Hits Live’ lista pieselor:

  • 1. “Got Me Under Pressure”
  • 2. “Beer Drinkers & Hell Raisers”
  • 3. “Cheap Sunglasses”
  • 4. “Waitin’ for the Bus”
  • 5. “Jesus Just Left Chicago”
  • 6. “Legs”
  • 7. “Sharp Dressed Man”
  • 8. “Rough Boy” (with Jeff Beck)
  • 9. “Pincushion”
  • 10. “La Grange”
  • 11. “I’m Bad, I’m Nationwide”
  • 12. “Tube Snake Boogie”
  • 13. “Gimme All Your Lovin’”
  • 14. “Tush”
  • 15. “Sixteen Tons” (with Jeff Beck)



  • SOCIALIZARE
    Share |
    ASTAZI IN MUZICA
    1960 - The Silver Beetles (John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Stuart Sutcliffe și Tommy Moore) au dat o probă în fața promoterului Larry Parnes și a cântărețului Billy Fury pentru un job de backing vocal în trupa lui Fury. Parnes căuta, de asemenea, grupuri de backing vocal și pentru alte formații și artiști mai puțin consacrați. The “Silver Beetles” au fost selectați pentru a face backing în viitorul turneu prin Scoția a solistului Johnny Gentle. Grupul își schimbase numele din “The Beatals” în  “The Silver Beetles” după  ce Brian Casser (de la Cass and the Cassanovas) a observat că denumirea de “Beatals” era "ridicolă". El le-a sugerat  să folosească numele de “Long John and the Silver Beetles”, dar  John Lennon a refuzat să i se spună “Lunganul John”.

    1963 - The Rolling Stones au înregistrat melodia lui Chuyk Berry intitulată “Come On” în studiourile Olympic Studios din Londra. Aceasta  primă lansare  a trupei a avut loc la 07 iunie 1963  de către casa de discuri Decca Records.

    1964 - Bob Dylan a sosit în Marea Britanie în cadrul primul său turneu în peninsulă, care includea un show la Royal Festival Hall din Londra, în data de 17  a acestei luni.

    1967 - Mick Jagger și Keith Richards au concertat la Chichester Crown Court din Sussex; au fost acuzați de posesie de droguri și au ales să pledeze nevinovați la această acuzație, fiind eliberați pe o cauțiune de 100 de lire fiecare.

    1967 - UK Top 5 singles arăta astfel: pe locul 5, Lulu, cu “The Boat That I Row”,  pe 4 , The Tremeloes, cu “Silence Is Golden”, Frank și Nancy Sinatrape locul 3  cu “Somethin" Stupid”, pe poziția a 2-a , Mamas and the Papas cu “Dedicated To The One I Love”, și pe locul 1, Sandie Shaw cu “Puppet On A String”.

    1969 - Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Move, Status Quo, Tremeloes, Marmalade, Love Sculpture, Van Der Graaf Generator, au concertat cu toții pe terenul de fotbal Nottingham County din Nottingham, Anglia. Prezentator a fost John Peel, biletele costând între 6 și 22 de lire la casa de bilete.

    1969 - Versiunea lui Frank Sinatra a melodiei “My Way” a intrat în British Top 10 pentru prima dată. Peste trei ani aceasta a reintrat în Top 50 singles, de 8 ori. Paul Anka a rescris cântecul original din franceză în engleză pentru Sinatra, după e ce acesta i-a spus că se retrage din industria muzicală. Anka a modificat  structura melodiei și versurile special pentru Sinatra.

    1969 - The Moody Blues a început seria de 2 săptămâni ca lideri  în topurile albumelor din Marea Britanie cu “On The Threshold Of A Dream”, fiind  primul lor album de top no.1.

    1969 - The Turtles au dat un spectacol special, cântând la Casa Albă ca invitați ai lui Tricia Nixon. Au circulat diverse zvonuri ,  cum că membrii trupei ar fi prizat cocaină pe biroul lui Abraham Lincoln.

    1969 - Led Zeppelin și-au făcut prima apariție în topurile albumelor din Marea Britanie, când albumul de debut al trupei a ajuns pe locul 6, ramânând 71 de săptămâni în topurile britanice. În săptămîna următoare a intrat pe poziția a zecea în clasamentele americane. Acum este considerat cel mai important debut în rock, creând un suflu nou în ceea ce privește interpretarea rock and roll-ului datorită stilului inovator și a tehnicilor de înregistrare. Albumul a fost înregistrat în 36 de ore.

    1969 - The Who au cântat în prima din cele trei seri de concerte  la The Grande Ballroom din Detroit, Michigan, în cadrul turneului nord-american intitulat Tommy Tour.

    1970 - David Bowie a fost premiat cu un premiu Ivor Novello pentru cea mai orginală melodie, “Space Oddity”, pe care a interpretat-o în acea seară acompaniat de orchestra Les Reed. Evenimentul a fost transmis prin satelit în America, Franța, Spania, Australia, Olanda și Venezuela.

    1972 - Cei de la Slade a demarat primul lor turneu reprezentativ din carieră  la Bradford, fiind susținuți de trupa Status Quo.

    1974 - The Who au vândut toate cele 80.000 de bilete la cele patru seri de concerte de  la Madison Square Garden din New York.

    1975 - Stevie Wonder a cântat în fața a 125.000 de fani la un concert de binefacere, în fața Monumentului lui  Washington, pentru a celebra Ziua Omeniei și Bunătății.

    1976 - Rolling Stones au dat startul turneului de 12 concerte  din Marea Britanie, la The Apollo Theatre din Glasgow.

    1977 - Adam And The Ants și-au făcut debutul lor live când au cântat la The ICA din Londra.

    1975 - Componentele  grupului The Go-Go au anunțat că s-au despărțit. Fetele au ajuns să aibă succes în cariera solo (în special Belinda Carlisle și Jane Wiedlin) , grupul reunindu-se mai  târziu, pe la sfârșitul anilor ‘90.

    1986 - Tommy Lee, bateristul trupei Motley Crue, s-a căsătorit cu starul TV Heather Locklear într-o grădină din  Santa Barbara, California,  având  cinci sute de invitați. Tommy a purtat un frac de piele de culoare albă.

    1986 - Falco a ajuns no.1 în topurile din Marea Britanie cu “Rock Me Amadeus”. Falco a devenit primul austriac care a avut succes cu un single no.1 atât în topurile din Marea Britanie, cât  și  din Statele Unite, fiind primul artist vorbitor de germană care a ajuns no.1 în clasamentele  americane.

    1986 - Pet Shop Boys au ajuns în fruntea topurilor single din Statele Unite cu “Wets And Girls”, acesta fiind primul no.1 al duetului  în Statele Unite, de asemenea un no.1 și în topurile britanice.

    1991 - Are loc premiera la Los Angeles a documentarului  Madonnei care arăta fața adevărată și neînfrumusețată a artistei , intitulat “Truth Or Dare in bed with Madonna” - Adevăr sau provocare - în pat cu Madonna.

    1994 - Rapper-ul Tupac Shakur a început ispășirea pedepsei de 15 de zile de închisoare pentru atacarea directorului  Allen Hughes pe platoul de filmare a video clipului.

    1997 - Gary Barlow a avut success cu cel de-al doilea single ajuns no.1 în topurile britanice cu o melodie scrisă de Madonna, “Love Won"t Wait”, primul și singurul hit solo al fostului membru al trupei Take That.

    1997 - Are loc pe stadionul Anfield din Liverpool spectacolul caritabil Hillsborough , la care au participat Manic Street Preachers, Dodgy, Space, Stereophonics și The Lightning Seeds.

    1999 - Moare Shel Silverstein, cântărețul, textierul, desenatorul de benzi animate, scenaristul și  autorul american de cărți pentru copii, în urma unui atac de cord la vârsta de 57 de ani. A scris “A Boy Named Sue” pentru Johnny Cash (cu care Silverstein a câștigat un premiu Grammy în 1970) și multe alte cântece pentru Dr Hook, printre care “Sylvia"s Mother” și  “The Cover of the Rolling Stone”.

    2000 - Bobby Brown este arestat pe aeroportul din Newark, New Jersey, pentru încălcarea ordinului de eliberare condiționată. El era dat în urmărire în statul Florida din 1999 când ofițerul său desemnat cu supravegherea sa a raportat că  examenul de urină  a ieșit pozitiv, depistându-se  urme de cocaină.

    2000 - Michael Bolton a pierdut apelul împotriva unui ordin judecătoresc care îl acuza că plagiase  o parte a hitului său din 1991 intitulat  “Love Is a Wonderful Thing”, copiindu-l dintr-un cântec al  grupului Isley Brothers. Bolton ceruse o rejudecare a cazului după ce verdictul completului  de jurați din 1994 a decis că plagiase părți din melodia cu același nume a celor de la Isley Brothers, însă, un complet de judecată al procesului de apel a dat câștig de cauză grupului, prin care aceștia primeau  5.4 milioane de $ (3.37milioane de lire) din profiturile încasate din vânzarea single-ului lui Bolton – de altfel unul din cele mai de success hituri ale sale.

    2005 - Seal se căsătorește cu supermodelul german Heidi Klum într-o ceremonie restrânsă pe o plajă din   Mexic în apropiere de locuința interpretului, aflată pe luxoasa Costa Careyes.

    2007 - Akon, artistul hip-hop, și-a cerut scuze, după postarea pe internet a unui  filmuleț care-l înfățișa dansând provocator pe scenă cu o adolescentă. Aceasta a determinat compania de telecomunicații  Verizon să se retragă din calitatea sa de sponsor al preconizatului său turneu american împreună cu Gwen Stefani. Incidentul a avut loc pe 12 aprilie în Trinidad,  unde Akon cânta într-un club de noapte. Mai tîrziu s-a aflat că fata avea doar 14 ani. Într-o declarație a sa,  Akon a afirmat că nu știa că fata e minoră. El a mai spus: "Doresc să aduc scuze sincere fetei, familiei sale și comunității din Trinidad pentru ceea ce s-a întâmplat la concert și pentru neplăcerile și rușinea provocată cu această ocazie."

    2011 - Poarta și gardul cu ornamente metalice a unei case de copii care l-au inspirat pe John Lennon în compunerea imnului psihedelic al trupei  Beatles, denumit  Strawberry Fields Forever, au fost îndepărtate , când organizația Armata Salvării care era proprietara casei, a decis să le pună la păstrare într-o magazie. Fanii Beatles  care veneau într-un tur al orașului Liverpool  trebuiau acum să plătească pentru a vedea doar replicile înalte de 10 picioare (3m) a adevăratelor porți roșii în stil Victorian. Originalele au fost duse și depozitate într-o locație secretă, pentru a fi scoase la licitație într-un viitor apropiat.




    Pentru mai multe click aici
    CURSUL VALUTAR
      oferit de: curs-valutar-bnr.ro

    Multumim pentru sprijinul acordat

    Parerea ta

    survey tool
    ////// /////

    PARTENERI

     
     
    Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact