Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

HOROSCOP

Radio KPTV • TOP 20

The Classic and New Rock Chart

TM ST
ARTIST / PIESA / ANUL
LM M
1

Joe Cocker

You Can Leave Your Hat On - 1986

2

Queen

Bohemian Rhapsody - 1975

3

Imagine Dragons

Shots - 2015

4

Eagle Eye Cherry

Are you still having fun - 2000

5

Kansas

Carry on wayward son - 1976

6

Noel Gallagher's Hi...

In the Heat of the Moment - 2014

7

Manfred Mann

Blinded by the light - 1976

8

The Black Keys

Fever - 2014

9

Mark Knopfler

Beryl - 2015

10

Mike Oldfield

Sailing - 2014

11

Train

Angel in blue jeans - 2014

12

City and Colour

Wasted Love - 2015

13

RagNbone

Human - 2016

14

Them & Van Morrison

Baby please don't go - 1964

15

The Lumineers

Ophelia - 2016

16

Bel Plaine

Lifeboat - 2016

17

Cage The Elephant

Cold Cold Cold - 2017

18

The Kooks

Be Who You Are - 2017

19

The Chainsmokers & ...

Something Just - 2017

20

Paul Kelly

Dumb things - 2008

PROPUNERI:

         Email Propuneri

Nu suntem diferiti doar in opinii si atitudini, ne plac sau displac situatii, oameni si uneori formatii....asadar, o forma de exprimare este si acest top, la care va invitam sa contribuiti.

Top20 KPTV, un top ca oricare altul, insa cu un scop declarat de la bun inceput...acela de a fi o forma de apropiere a generatiilor, cu toate diferentele recunoscute sau nu.

Dupa voturile acordate, pe durata lunii in curs aveti, prin bara verticala gradata de langa butonul de vot, si monitorizarea totalului voturilor acumulate de fiecare piesa in parte.
Votul vostru este important si va face ca piesa preferata sa urce in clasament, sa acumuleze puncte si la final de luna vom avea clasamentul actualizat pe baza totalizarii voturilor.
In fiecare luna sunt prezente in top, pe langa cele 20 de piese si 3 propuneri, acestea vor avea acelasi mod de punctare, iar la final de luna, in baza punctajului acumulat se va stabili care din cele trei, vor intra in top.

Ca si regula de vot trebuie sa aveti in vedere ca puteti vota, in top maxim 17 piese si 2 in propuneriIn cazul in care aveti si alte propuneri, le asteptam cu interes pe adresa de email de mai sus.


LEGENDA

TM - “This month”, pozitia actuala a piesei in clasament. 
M - “Months”, numarul de luni de cand piesa este in clasament. 
LM - “Last month”, pozitia piesei din luna trecuta. 
ARTIST / PIESA / ANUL - Artistul / Titlul piesei / Anul de aparitie al piesei 
ST - “Status”, situatia piesei in clasament, comparativ cu luna anterioara. 
 - piesa din clasament este in urcare. 

 - piesa din clasament este in coborare. 

- piesa din clasament este in stationare. 

NEW - piesa din clasament este o propunere.

          Facebook  Twitter  email

SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1963 - The Beatles demarează un turneu prin Marea Britanie cu Gerry and The Pacemakers și Tommy Quickly, la The Odeon Cinema, din Weston-Super-Mare. 

1965 - Mick Jagger, Brian Jones și Bill Wyman de la The Rolling Stones au fost amendați fiecare cu câte 5 £ de către tribunalul magistraților din East Ham, Londra, după ce au fost găsiți vinovați de comportament ofensator la o benzinărie din Romford Road când cei ei trei au urinat pe un perete. 

1967 - UK Top 5 singles din această săptămână se prezenta astfel: pe locul 5, „A Whiter Shade Of Pale” a trupei Procol Harum; The Turtles cu “She"d Rather Be With Me” pe locul 4; pe 3, Vikki Car" cu “It Must Be Him”; locul secund a fost ocupat de The Monkees cu “Alternate Title”, iar pe primul loc s-a clasat “All You Need Is Love” a celor de la Beatles.

1967 - Quicksilver Messenger Service și Big Brother & the Holding Co. au concertat la The Convention Hall din San Diego, California. 

1971 - John și Yoko și-au petrecut cea de-a 2-a zi cu filmările pentru filmul de promovare “Imagine” la locuința de la Tittenhurst Park Ascot din Anglia. Secvențele de azi cuprindeau o plimbare matinală pe pajiștea acoperită de ceață și pe John Lennon cântând “Imagine” la pianul alb din camera zugrăvită tot în alb.

1972 - Paul și Linda McCartney au fost arestați în Suedia pentru posesie de droguri.

1977 - Stiff Records au lansat în Marea Britanie “My Aim Is True”, albumul de debut al lui Elvis Costello. Muzicienii care au cântat în album au rămas în umbră pe discul lansat inițial (datorită unor impedimente contractuale), deși trupa de backing era alcătuită din membrii formației Clover.

1979 - Little Richard, cunoscut în prezent sub numele de Reverendul Richard Pennman, s-a adresat membrilor congregației avertizând asupra pericolului reprezentat de muzica rock & roll, declarând că: “Dacă Domnul poate salva un homosexual ca mine, atunci poate salva pe oricine”. 

1989 - Fosta actriță Martika staționează 2 săptămâni în fruntea clasamentelor single din Statele Unite cu “Toy Soldiers”, un hit situat pe poziția a-5-a în Marea Britanie. 

1989 - Courtney Love se căsătorește cu primul ei soț, James Moreland, care era solistul trupei Leaving Trains din Los Angeles. 

1989 - Cel de-al 3-lea album intitulat “A New Flame” a celor de la Simply Red devine primul lor album clasat pe locul 1 în topurile britanice.

1989 - Sonia ajunge lideră a clasamentelor single britanice cu “You"ll Never Stop Me Loving You”. The Stock, Aitken & Waterman au produs cântecul care a fost singurul hit de top al cântăreței originare din Liverpool. 

1989 - Albumul lui Prince cu melodii din coloana sonoră a filmului “Batman” a stat 6 săptămâni în fruntea topurilor albumelor din SUA.

1996 - Donovan a fost silit să-și amâne turneul american de revenire din cauza unei condamnări pentru posesie de marijuana, pe care o primise în Marea Britanie cu 30 de ani în urmă. Autoritățile americane au întârziat în acordarea ordinului de restricție de a intra în țară . 

1999 - Simple Minds au închis fan clubul oficial din cauza diminuării numărului de membri.

2000 - Oasis concertează pe Stadionul Wembley din Londra, spectacol care a fost difuzat live la TV în întreaga lume.

2003- Coldplay a cântat în cea de-a 2 din cele 3 seri de concerte la The Hordern Pavilion din Sydney, Australia, din cadrul turneului lor mondial intitulat “A Rush of Blood to the Head”.

2004 - Solistul și chitaristul francez Sacha Distel moare în urma unei îndelungate lupte cu o boală nemiloasă. În 1970 single-ul “Raindrops Keep Falling On My Head” a ocupat locul 10 în topurile britanice. În calitate de chitarist profesionist de jazz, a colaborat cu Dizzy Gillespie și Tony Bennett. 

2004 - Cântărețul, compozitorul și producătorul american Arthur Crier moare în urma unui stop cardio-respirator. Membru al trupei The Chimes, a colaborat cu Little Eva, Gene Pitney, The Four Tops, The Temptations, Ben E. King, Johnny Nash și The Coasters. 

2005 - Moare de cancer Eugene Record, mebru fondator și solist al trupei The Chi-lites. În 1972 single-ul “Oh Girl” ajunge pe locul 1 în topurile americane, iar în 1972 single-ul “Have You Seen Her” urcă pe locul 3 în clasamentele britanice. De-a lungul carierei, a lansat și 3 albume solo.

2005 - Sondajele unei companii de asigurări auto a arătat efectele nocive ale ascultării unui gen nepotrivit de muzică asupra șoferilor, în sensul că aceștia devin mai agresivi și cauzează distragerea atenției. Dr Nicola Dibben, psiholog în domeniul muzicii, a afirmat: “cântatul în timpul șofatului stimulează mentalul”. Dintre melodiile recomandate sunt “Pulp’s ‘Disco 2000” și “Hey Ya” ale trupei Outcast, dar piesele Firestarter ale celor de la The Prodigy ar trebui evitate. 

2006 - Johnny Cash urcă în fruntea topurilor albumelor americane cu “American V: A Hundred Highways”. Lansat postum pe 4 iulie, a avut partitura vocală înregistrată înainte de moartea lui Cash, partea instrumentală fiind adăugată în 2005.

2007 - Solistul galez Paul Potts a stat 3 săptămâni în poziția de lider a topurilor albumelor britanice cu “One Chance”. Potts a fost câștigătorul primei ediții a concursului Britain"s Got Talent de pe postul ITV.

2007 - Ja Rule și Lil Wayne au fost arestați după un concert în Manhattan fiind acuzați de port ilegal de arme. Rapperii au fost arestați separat, Rule fiind oprit pentru exces de viteză când i s-a descoperit arma, iar polițiștii care l-au arestat pe Wayne pentru că a fumat marijuana, i-au găsit și lui un pistol în mașină.Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact