Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact




ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

Radio Vectors by Vecteezy

HOROSCOP

Home » MIKE TRAMP, FOSTUL VOCALIST WHITE LION, LANSEAZã UN VIDEOCLIP
Facebook   Twitter   email
Piesa se va lupta cu alte șapte melodii în finala națională a Danemarcei „Dansk Melodi Grand Prix” din 6 martie, câștigătorul urmând să reprezinte Danemarca în finala Eurovision, care va avea loc la Rotterdam în luna mai.

Artistul solo și compozitorul Mike Tramp, recunoscut la nivel internațional, a lansat videoclipul oficial pentru noul său single "Everything Is Alright" . O piesa scrisa din inimă, aceasta va fi interpretata de Tramp în competiție pentru a găsi intrarea daneză la Concursul Eurovision.

Câștigătorul „Dansk Melodi Grand Prix” va fi decis exclusiv de televot în acest an. Din cauza pandemiei, concursul se va desfășura fără public live, așa cum a fost în 2020, deși va fi prezentă o orchestră. Va fi prima dată din 1999 când „Dansk Melodi Grand Prix” va avea loc într-un studio TV.

După ce a câștigat concursul de cântece daneze în 1978 cu MABEL și a reprezentat Danemarca la Eurovision Song Contest mai târziu în același an, Mike se va întoarce puțin peste patru decenii mai târziu pe aceeași scenă și în contextul in care a început cariera cu mesajul său pentru Danemarca și toate țările Europei în aceste vremuri negre.

„Nu plănuisem să fac parte din acest concurs de cântece, dar știind asta în ultimii 25 de ani, de când am ieșit ca artist solo și am rămas în picioare și am fost adevărat și loial melodiilor mele și cine sunt. Am scris "Everything Is Alright" așa cum îmi scriu celelalte piese, pentru mine și pentru tine. Și când voi ieși pe scenă în fața luminilor, a camerei și a unui public TV, o voi aborda așa cum am făcut-o de fiecare dată când am urcat pe scenă în ultimii 10 ani. Cu excepția faptului că nu îmi voi vinde tricourile și albumele după spectacol. Bucurați-vă de melodie, toată lumea. Este doar rock "n" roll, dar rock "n" roll este viața mea." - Mike Tramp

Cântecele și versurile continuă să se reverse din Mike, iar lansarea acestei piese noi, continuă tradiția a două decenii de muncă sinceră și personală, care se întinde și se conectează la nivel uman cu ceilalți. Aceste vremuri tulburi au făcut ca toată lumea să privească atât lumea, cât și interiorul, pentru a evalua unde am ajuns și cine suntem.

Pe urmele unor artiști precum Bob Dylan , THE BEATLES și Tom Petty , lui Mike îi pasă profund de mesajul cântecelor sale și de a permite auzirea adevăratei sale voci. Un trubadur acustic de folk rock, Mike nu se teme să abordeze subiectele dificile din viață, inclusiv pierderea, trădarea, moartea, dificultățile și responsabilitățile familiale și problemele de relație. 
Recunoscând importanța condiției umane și, el însuși, a învățat mai mult suferind acea bucurie, Mike creează albume și cântece care explorează emoțiile umane și situațiile de viață și caută să dea sens existenței omului cu valori de modă veche refuzând să fie sedus sau sufocat de considerații superficiale. 
Având în vedere recentele probleme cauzate de pandemie, care a afectat atât de mulți oameni la scară globală, determinând oamenii să privească atât la lume, cât și la ei înșiși cu un ochi critic și să aprecieze lucrurile reale care contează, nu mai mult ca prezentul a fost mai mult potrivit pentru a aprecia munca lui Mike care a pus mereu sub semnul întrebării lumea și existența personală și a căutat să facă lumea un loc mai bun.

Tramp a câștigat faima la nivel mondial în anii 1980 ca vocalist al trupei WHITE LION , una dintre singurele formații care a abordat în piese probleme importante, precum „Când copiii plâng” și „Micul luptător” (despre nava Greenpeace Rainbow Warrior).


Single-ul „Everything Is Alright” a fost lansat prin Target . Se anunță un nou album tip compilatie cu același nume, care va fi lansat pe 21 mai.

În 1978, grupul de atunci al lui Tramp , MABEL , s-a clasat pe locul 16 din 20 de participanti la finala Eurovision Song Contest din Paris.

SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1956 - Elvis Presley a avut succes cu primul său single și album, când „Heartbreak Hotel” a ajuns în fruntea topurilor americane. Albumul său de debut a ajuns deasemenea un no.1.  

1962 - The Shirelles au început seria de 3 săptămâni pe locul 1 în topurile single din Statele Unite cu “Soldier Boy”, hit care s-a clasat pe 23 în topurile britanice. 

1962 - Coloana sonoră a filmului West Side Story (Poveste din cartierul de Vest), a ajuns no.1 în topurile albumelor din Statele Unite. A ajuns să petreacă un total de 54 de săptămâni pe prima poziție. 

1963 - În baza recomandării lui George Harrison, Dick Rowe, șef al departamentului artiști și repertorii a companiei Decca Records ( precum și cel care îi refuzase anterior pe Beatles) au mers să vadă trupa The Rolling Stones cântând la Crawdaddy Club din Londra. Trupa a semnat un contract cu aceștia peste doar o săptămână.

1966 - Manfred Mann a ajuns no.1 în topurile single britanice cu “Pretty Flamingo”.

1968 - Buffalo Springfiled s-au despărțit. Richie Fury a format trupa Poco, iar Stephen Stills a făcut echipă cu David Crosby și Graham Nash în formația Crosby Stills & Nash.

1969 - S-a lansat în Statele Unite single-ul “Get Back” al trupei Beatles.

1972 - Chitaristul de blues, Reverend Gary Davis, care era orb, a murit la vârsta de 76 de ani în urma unui atac de cord. Stilul său unic de a ciupi coardele a influențat mulți alți artiști de gen.

1972 - În prima din cele trei zile ale Festivalului Bickershaw din Wigan, Anglia, au concertat : The Grateful Dead, Dr.John, Donovan, The Kinks, Captain Beefheart, Hawkwind, America, Family, Country Joe MacDonald, Wishbone Ash, New Riders Of The Purple Sage, Brinsley Schwarz și The Flamin Groovies.

1973 - David Bowie a avut success cu primul său album ajuns lider în topurile britanice, când “Aladdin Sane” a început seria de 5 săptămâni în fruntea topurilor, de pe care a fost luat single-ul “Drive In Saturday”.

1973 - Elvis Presley a ajuns no.1 în topurile albumelor din Statele Unite cu “Aloha from Hawaii via Satellite”.

1974 - Trupa Television au apărut la clubul CBGB din New York, fiind susținuți de The Stillettors (care au devenit mai târziu Blondie, care au cântat în primul lor show în acest club).

1978 - The Buzzcocks, The Slits și Penetration au concertat la Liverpool University din Liverpool, Anglia.

1979 - Peaches and Herb au început seria de 4 săptămâni pe locul 1 în topurile single americane cu “Reunited”, hit care a ajuns pe 4 în topurile britanice.

1979 - The Boomtown Rats au concertat în ultimul concert al turneului lor american la The Palladium din New York.

1983 - “Golden Brown” al celor de la The Stranglers a fost numit cel mai difuzat cântec la cea de-a 28-a ediție a premiilor Ivor Novello. Single-ul devenise un hit în Marea Britanie după ce postul de radio conservator l-a transformat în BBC Two “single –ul săptămânii”, un pas surprinzător, având în vedere că trupa era la fel de renumită ca și Sex Pistols, deși funcționa doar de câțiva ani.

1984 - Cântărețul trupei Simple Minds, Jim Kerr, s-a căsătorit cu cântăreața Chrissie Hynde într-o trăsură, în Central Park din New York.

1984 - Duran Duran au ajuns no.1 în topurile single din Marea Britanie cu “The Reflex”, cel de-al doilea și ultimul no.1 al trupei. Melodia luată de pe al 3-lea lor album intitulat Seven and the Ragged Tiger a devenit deasemenea un hit clasat pe locul 1 în State.

1987 - Peste 130 de fete au leșinat în timpul unui concert susținut de Curiosity Killed The Cat la Liverpool, în Anglia.

1990 - La The Pier Head Arena din Merseydise a avut loc un concert în cinstea lui John Lennon, la care au participat : Lenny Kravitz, Al Green, Joe Cocker, The Christians, Kylie Minogue, Ringo Starr, Jeff Lynne, Tom Petty, Deacon Blue, Lou Reed, Joe Walsh și Wet Wet Wet.

1990 - În timpul concertului nord-american al trupei Nirvana, aceștia au evoluat la The Einstein-A-Go-Go în Jacksonville Beach din Florida.

1992 - Radiohead a lansat “The Drill EP”, primul lor disc în Marea Britanie.

1995 - Bateristul trupei Guns N"Roses, Steven Adler, a fost arestat în urma unei acuzații de posesie de heroină, el fiind acuzat de alte 2 delicte legate de droguri.

1996 - Cântăreața trupei Cranberries, Dolores O"Riordan, a primit scuze publice și o donație de 7.500 de lire sterline (12.750$) organizației caritabile Warchild din parte ziarului The Sport după ce aceștia au publicat un articol în care susțineau că artista a evoluat într-un concert în Hamburg fără a purta indispesabili.

1996 - Formația Rage Against the Machine ajunge no.1 în topurile albumelor americane cu “Evil Empire”.

1997 - Conducerea companiei Ignition a trimis mail-uri la peste 100 de site-uri neoficiale care purtau numele celor de la Oasis, amenințându-le că le vor da în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor legată de difuzarea muzicii formației pe site-urile lor.

2000 - Rod Stewart a fost supus unei operații timp de o oră la Centrul Medical Cedar Sinai din Los Angeles pentru a i se extirpa o tumoare a tiroidei. Acesta s-a dovedit a fi benignă.
 
2002 - Actrița și cântăreața australiană Holly Valance, a ajuns no.1 în topurile single din Marea Britanie cu “Kiss Kiss”. A fost al 3-lea hit de top al starului serialului TV"Neighbours" în topurile britanice.

2002 - Doi disc-jockey ai postului de radio KRFX-FM din Denver, Rick Lewis și Michael Floorwax, au oprit un interviu live al rocker-ului Ted Nugent din Detroit, după ce acesta a folosit un limbaj rasist referitor la asiatici și negrii. Postul a primit zeci de plângeri legate de acest incident. 

2003 - Operatorul stațiunilor de vacanță Butlins din Marea Britanie a introdus un nou sistem de jargon rimat în sălile de bingo într-o încercare de a moderniza acest joc. Starurile pop Jennifer Lopez și Gareth Gates au devenit devenit mottouri pentru jucători, “Gareth Gates” pentru numărul (8) și “J-Lo"s bum” pentru (71).Alte expresii adăugate au fost “adolescent zăpăcit” pentru (15) și “feng shui” pentru (53).

2005 - Justin Timberlake a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, pentru îndepărtarea unor noduli la gât.


Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact