Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact
ULTIMELE PIESE DIFUZATE
STIRI
PARTENERI
StreamingPulse
Koening Profile
 

Multumim pentru sprijinul acordat


Follow radio_KPTV on Twitter


Recomandarea Saptamanii

HOROSCOP

Home » Webradio

Radio KPTV - the rock station --->>>  ne poți asculta ACUM și în mașină ! COMANDA prin Email

Atunci când asculți un post de radio se poate să:

- ai gusturi muzicale diferite de cele ale dj-ului postului de radio ascultat
- nu poți recepționa postul de radio favorit, acolo unde călătorești
- vrei să asculți știri și comentarii dintr-o altă țară sau într-o altă limbă
Nu ar fi interesant să asculți posturile de radio favorite oriunde călătorești, chiar și în mașină...sau chiar și de pe internet...?

Acum este posibil ! există soluția!

Modulul Webradio FM de la Dension este o soluție Plug & Play de ascultare a radiourilor de pe internet în orice mașină. Funcționează ca și un transmițător FM, deci ca urmare pentru a asculta în mașină posturile de radio de pe internet, nu ai nevoie decât de acest modul și un stick uzual pentru conectare la internet, restul e tehnologie.

Radio KPTV - the rock station --->>>  distribuitor oficial al modulului Webradio


Asculți radio de pe internet direct la tine în mașină !
Fără a fi necesar a instala ceva auxiliar!
Modulul Dension este destinat a te bucura de ascultarea radiourilor de pe internet în orice mașină.
Modulul Webradio FM arată ca un transmițător mp3 obisnuit, și face posibilă ascultarea radiourilor de pe internet direct pe aparatul de radio original din masina ta, prin intermediul unui telefon 3G (prin bluetooth) sau a unui modem 3G usb (prin mufa usb a modulului).

Configurarea
Modulul Webradio FM folosește pentru conectare serverul Radiotime.
Conectezi modulul Webradio FM în mufa destinată brichetei auto, iar la modul Webradio FM atașezi la mufa specifică și stickul de internet pe care-l folosești în mod obișnuit la laptop
(Atentie ! este necesară verificarea compatibilității stickului de internet folosit, precum și a providerului ca si acoperire).

 
Controlul
Pentru a folosi modulul Webradio FM în mașină, este necesar în primul rând să fixăm pe aparatul radio o frecvență liberă de semnal, aceasta urmând a fi configurată și în modulul Webradio FM, astfel încât să se realizeze conectarea fm între modul și aparatul de radio din masină.

Pornim Webradio FM prin buton on/off de pe lateralul modulului și selectăm pe modul postul de radio dorit, apoi apăsăm tasta simbolică "play" și în câteva secunde informația despre postul de radio va fi afișată pe ecranul modulului, urmată și de recepția acestuia.

În circa 30 de secunde de la pornirea modulului, acesta se va conecta la internet prin intermediul stickului de internet atasat și va afișa lista cu posturile de radio disponibile.
Utilizând butoanele de pe modulul Webradio FM, vei putea selecta spre ascultare orice post de radio din baza listei, grupate pe diverse categorii, tara, gen muzical, favorite etc.(peste 1.000 !)

 

Radio KPTV - the rock station --->>>  ne poți asculta ACUM și în mașină ! COMANDA prin Email

In clip este prezentat modul de functionare

SOCIALIZARE
Share |
ASTAZI IN MUZICA
1960 - Ray Charles a ajuns no.1 în topurile single din Statele Unite cu “Georgia On My Mind”, hit clasat pe locul 24 în topurile britanice. Preluarea verdiunii clasice a lui  Hoagy Carmichael din 1930, a devenit primul din cele trei hituri no.1 ale cântărețului. 

1962 - The Beatles au cântat în ultimul show din seria de 14 nopți de concerte la The Star Club din Hamburg, Germania de Vest. 

1967 - Pink Floyd au fost cooptați în turneul mixt de 16 concerte la care au mai participat Jimi Hendrix, The Move, The Nice, Amen Corner, The Outer Limits și The Eire Apparent. A început în această zi la Royal Albert Hall, din Londra, cu un singur spectacol, spre deosebire de celelalte care aveau câte 2 reprezentații pe seară. Numărul lui Hendrix era de 40 de minute, the Move, care l-au precedat pe scenă, aveau alocate doar 30 de minute, iar Pink Floyd, care au intrat după trupa The Outer Limits, au cântat între 15 și 20 de minunte pe spectacol.

1969 - “Sugar Sugar” a celor de la The Archies a ajuns no.1 în topurile single din Marea Britanie. Acesta a devenit cel mai longeviv single în topurile britanice, cu opt săptămâni de staționare în poziția fruntașă a topurilor. A fost primul no.1 care a fost realizat de personaje de desene animate.

1971 - Velvet Underground, Renaissance și Audience au concertat la Bumpers, Londra, biletele costând 75 pence.

1975 - Queen a cântat în prima din cele 2 nopți la The Empire Theatre din Liverpool, Anglia, prima noapte din cele 78 de spectacole date în cadrul turneului A Night At The Opera World Tour.

1976 - The Flamin Groovies, The Troggs și The Damned, au concertat la The Roundhouse, Londra, biletele costând 1,70 lire.

1977 - KISS au cântat în primul spectacol, din cele 51 ale turneului Alive II Tour, la The Myriad Convention Center din Oklahoma City, Oklahoma.

1981 - The Police au avut cel de-al patrulea single ajuns no.1 în topurile din Marea Britanie cu “Every Little Thing She Does Is Magic”. Hitul a urcat pe locul 3 în clasamentele din Statele Unite.

1987 - George Michael a ajuns no.1 în topurile albumelor din Marea Britanie cu albumul său de debut, “Faith”. Albumul a câștigat câteva premii, printre care un Grammy pentru Albumul Anului 1989. Acesta s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare pe întreg mapamondul. Între 1987 și 1988, Faith a produs șase hituri intrate în Top 50 Billboard Hot 100, dintre care 4, (“Faith”, “Father Figure”, “One More Try” și “Monkey”) au ajuns pe primul loc, făcând din el singurul cântăreț britanic care a avut patru single-uri no.1 pe același LP în Billboard Hot 100.

1987 - Melodia de pe coloana sonoră a filmului “Dirty Dancing” a ajuns pe primul loc în topurile albumelor din Statele Unite.

1987 - T"Pau a început seria de 5 săptămâni în prima poziție a topurilor single din Marea Britanie cu “China In Your Hand”. După afirmația cântăreței Carol Decker, titlul melodiei era dat de efectul pe care îl ai când ții o cană de porțelan la lumină și îți poți vedea mâna prin ea.

1990 - Frank Farin, producătorul de discuri, i-a concediat pe cântăreții Rob Pilatus și Fabrice Morvan din trupa Milli Vanilli, deoarece insistau ca ei  să cânte în noul lor album.

1991 - Peste 1.000 de fani ai trupei New Kids On The Block au primit îngijiri medicale după o miscă busculadă iscată în timpul turneului din Berlin, Germania.

1992 - Bon Jovi a ajuns pe prima poziție a topurilor albumelor din Marea Britanie cu “Keep The Faith”, acesta fiind cel de-al cincilea album de studio și al doilea no.1 în topurile britanice. Albumul a produs 6 hituri care au intrat în Top 20 din Marea Britanie: “Keep The Faith”, “Bed Of Roses”, “In These Arms”, “I"ll Sleep When I"m Dead”, “I Believe” și “Dry County”.

1992 - The Heights au început seria de 2 săptămâni în fruntea topurilor single din Statele Unite cu “How Do You Talk To An Angel”, preluat din serialul de televiziune american “The Five Heartbeats”.

1995 - Blur a provocat haos în traficul din centrul Londrei, când peste 3.000 de fani au venit pentru un autograf la  “Books etc” în Charring Cross Road.

1996 - Michael Jackson s-a căsătorit cu Debbie Rowe, în Sydney, Australia. Cuplul s-a întâlnit când a fost diagnosticat cu Vitiligo (depigmentarea pielii) , la mijilocul anilor ‘80, ea lucrând ca asistentă de dermatologie. Cuplul a divorțat pe 8 octombrie 1999, Rowe primind custodia totală a copiilor avuți cu Jackson, ea urmând să primească 8 milioane de dolari conform unei înțelegeri.  

1999 - Robbie Williams a ajuns pe locul 1 în topurile single din Marea Britanie cu “She"s The One / It"s Only Us”, acesta fiind cel de-al doilea său no.1 în topurile britanice. “She"s The One” a fost scrisă de Karl Wallinger, liderul trupei World Party. Williams a avut succes cu alte șase melodii de top, ca și membru al trupei Take That.

2000 - Limahl, fondatorul trupei Kajagoogoo, a scăpat ca prin minune de la moarte când autocarul cu care călătorea, a avut un accident. Limahl, (Chris Hamil), era în drum spre spectacolul de la  Swan Theatre din High Wycombe când vehicolul a luat foc.

2004 - Celor de la The Rolling Stones le-a fost refuzată depunerea în instanță a unei reclamații împotriva Decca Records, fosta companie de discuri cu care semnaseră, pentru neplata unor drepturi  musicale. Un judecător de la Înalta Curte din Londra a replicat că litigiul va fi rezolvat de comisia de arbitraj și nu de către tribunal. Această dispută a fost generată de pretențiile financiare asupra compilației lor apărută pe CD intitulată Forty Licks, lansată în 2002, fiind prima lor colecție care cuprindea piese din întreaga lor carieră.

2004 - U2 au ajuns în fruntea topurilor single din Marea Britanie cu “Vertigo”, acesta fiind cel de-al cincilea lor no.1 în topurile britanice, preluat de pe  “How To Dismantle An Atomic Bomb”.

2004 - Eminem a început seria de 3 săptămâni ca lider al  topurilor albumelor din Marea Britanie cu “Encore”, acesta fiind cel de-al treilea său no.1 în topurile britanice.Pentru mai multe click aici
CURSUL VALUTAR

Multumim pentru sprijinul acordat

Parerea ta

survey tool
////// /////

PARTENERI

 
 
Legende Rock Stiri Interviuri Album Photo Astazi in muzica Webradio Top20 Contact